Η 4χρονη Κατερίνα είναι ένα πεντάμορφο κορίτσι, σαν πριγκίπισσα βγαλμένη από παραμύθι, θα έλεγε κανείς! Και, φυσικά, τι θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο σε μια πριγκίπισσα από ένα πριγκιπικό δωμάτιο ειδικά φτιαγμένο, γεμάτο με φιγούρες και στολίδια της αγαπημένης της πριγκίπισσας Έλσας από το Frozen;

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, ένα όμορφο απογευματάκι του Ιουλίου, να κάνουμε το όνειρο της Κατερίνας πραγματικότητα. Να της χαρίσουμε ένα δωμάτιο βγαλμένο από παραμύθι! Όταν φτάσαμε στο κατώφλι του σπιτιού της, είδαμε την Κατερίνα ενθουσιασμένη, αλλά και κάπως ντροπαλή ακόμη. Μας άνοιξε την πόρτα φορώντας το πιο εντυπωσιακό φόρεμα Frozen που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας! Έμοιαζε λίγο με την Έλσα να σας πούμε την αλήθεια! Η ανυπομονησία στο όμορφο προσωπάκι της δε μπορούσε να κρυφτεί. Φταίμε κι εμείς λίγο, βέβαια, καθώς για να μη χαλάσουμε την τεράστια και μαγική έκπληξη, δε την είχαμε αφήσει να δει ακόμη το πριγκιπικό της δωμάτιο. Μέχρι να γίνουν και οι τελευταίες ετοιμασίες, δώσαμε όλοι ραντεβού στο δωμάτιο των αδελφών της, όπου και παίξαμε κάθε είδους πριγκιπικό παιχνίδι που μπορείτε να φανταστείτε. Τότε, η Κατερίνα άφησε στην άκρη τις ντροπές της και, πριν ακόμη της δώσουμε εμείς τα δικά της δώρα, μας έκανε εκείνη ένα πανέμορφο δωράκι που είχε φτιάξει μόνο για εμάς με τη βοήθεια της υπέροχης μαμάς της!

Και η ώρα τελικά έφτασε… Το παραμυθένιο δωμάτιο ήταν έτοιμο! «Είναι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί!», αναφώνησε με ενθουσιασμό η πριγκίπισσα Κατερίνα. Αμέσως, άρχισε να ξετυλίγει τα δώρα της, με τα οποία δε σταμάτησε να παίζει μέχρι να φύγουμε, και επίσης να αναβοσβήνει τα LED φωτάκια στο αγαπημένο της χρώμα, που ήμασταν σίγουροι ότι θα την ενθουσίαζε. Τη ρωτήσαμε τι της άρεσε περισσότερο μέσα στο καινούριο της δωμάτιο. Η απάντηση δεν ήταν πολύ ξεκάθαρη, καθώς ούτε μολύβι δεν άφησε χωρίς να το δείξει και να πει με ενθουσιασμό «Αυτό!». Μη της το πείτε, αλλά θα την μαρτυρήσουμε… Ανυπομονούσε να μας διώξει για να κοιμηθεί στο καινούριο της πριγκιπικό κρεβάτι παρέα με την Έλσα, την Άννα και τον Όλαφ! Κι εμείς, επειδή την καταλάβαμε, μείναμε μονάχα λίγο ακόμα να δούμε τι ζωγράφιζε στο καινούριο της σημειωματάριο, και έπειτα πήραμε τα μπογαλάκια μας και, αφού καταφέραμε να ξεφύγουμε από τα αδελφάκια της που μόνο μέσα στο σπίτι δε μας κλείδωσαν για να μη φύγουμε, την αφήσαμε να απολαύσει το ολοκαίνουριο δωμάτιό της!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas, για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του ετήσιου Walk for Wishes

τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex, MyIkona, Ζαχαροπλαστείο Τα γιούλια, ΚΕΝΤΙΑ

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!