Η Κατερίνα είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, γεμάτο ζωντάνια και νάζι. Από την πρώτη επαφή με τις νεράιδες, ήξερε ακριβώς τι ήθελε: ένα καινούργιο δωμάτιο με την αγαπημένη της Elsa αλλά και λίγα στοιχεία από την Anna, για τη λατρεμένη της αδερφούλα. Άλλωστε, αγαπάει πολύ το Frozen, και μόνο αυτό βλέπει στην τηλεόραση. Ήθελε, λοιπόν, να αποκτήσει έναν όμορφο χώρο, για να παίζουν με την αδερφή της και να έχουν το δικό τους παγωμένο κάστρο!

 

Η ευχή της Κατερίνας καθυστερούσε, λόγω των θεραπειών της, που την κρατούσαν μακριά από το σπίτι της. Η νεράιδά της παρέμενε δίπλα της. Το ταξίδι της ευχής της είχε ξεκινήσει, και στις αποσκευές της είχε μόνο όμορφες στιγμές, χαρά και χαμόγελα. Κατά τη διάρκεια των θεραπειών της, η Κατερίνα με τη μητέρα της φιλοξενούνταν στον ξενώνα. Σκέφτηκε, λοιπόν, η νεράιδά της να της κάνει μία μεγάλη έκπληξη: να μεταμορφώσει το δωμάτιο του ξενώνα! Έτσι, μια μέρα, μία νεράιδα κι ένα ξωτικό, κατέφτασαν φορτωμένοι πακέτα. Γέμισαν τον χώρο με διακοσμητικά και δώρα με την Elsa. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, τα έχασε! Τα πάντα γύρω φάνταζαν μαγικά! Χτυπούσε παλαμάκια, χοροπηδούσε από τη χαρά της και τραγουδούσε το Let it Go από το Frozen! Όταν άνοιγε τα δώρα, η χαρούμενη φωνούλα της ακουγόταν σε όλους τους ορόφους! Ήταν ασταμάτητη από τη χαρά της.

 

Οι μέρες κύλησαν πολύ πιο όμορφα για την Κατερίνα μας και έφτασε επιτέλους η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό. Το δωμάτιο ξεκίνησε να ετοιμάζεται από νωρίς. Αφού βάφτηκε, τοποθετήθηκε η ταπετσαρία και συναρμολογήθηκαν τα έπιπλα, σειρά είχε η διακόσμηση από τις νεράιδες, οι οποίες, όπως μας εξομολογήθηκαν, το ζήλεψαν λίγο το παραμυθένιο αυτό δωμάτιο! Έβαλαν τις τελευταίες πινελιές στο δωμάτιο και όλα ήταν έτοιμα για να κάνουμε τη μεγάλη έκπληξη στην Κατερίνα με τα αποκαλυπτήρια του καινούργιου της δωματίου. Είχε φορέσει τη στολή της Elsa, που της έστειλε η νεράιδα, και μπήκε στο παγωμένο βασίλειό της. Δεν πίστευε στα μάτια της! Δεν ήξερε πού να πρωτοκοιτάξει… την υπέροχη ταπετσαρία με την αγαπημένη της Elsa, τις νιφάδες που στροβιλίζονταν στην οροφή, τα πολλά δωράκια… ήταν ενθουσιασμένη! Το ίδιο και η αδερφή της, ντυμένη κι εκείνη με τη στολή της Anna, είχε ξετρελαθεί με όλα.

 

Η Κατερίνα έλαμπε ολόκληρη και δεν σταματούσε να αγκαλιάζει τις νεράιδες και να τους λέει «ευχαριστώ». Για τη νεράιδά της είχε κρατήσει το πιο γλυκό «Σ’ αγαπώ πολύ», που έλιωσε την καρδιά της! Συγκλονιστικές στιγμές, γεμάτες απεριόριστη αγάπη και χαρά, από ένα υπέροχο κορίτσι, που αγωνίζεται.

θερμά την GOLDAIR CARGO για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Νατάσα Βασιλείου, Ευαγγελία Κανούτα, Γιώργος Καραγάνης, Μαρίζα Λέκκα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, ΙΚΕΑ, PPK CONSTRUCTIONS, DISNEY, Smartcrafts, IMAGE AND SOUND, Studio Imagination George Lemmas Photography, Chocolicious By Nicolas Paschalis, FOTA FOTA, Vitex, PartyGalaxy, Ζαχαροπλαστείο Γεύση Γλυκού, My Home Luxury, Πανθεσσαλικό Δίκτυο, Shopformore.gr, ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, Craftbox, MyIkona