Πώς λάμπει το πρόσωπο ενός παιδιού που έχει δοκιμαστεί με τον σκληρότερο τρόπο; Τι αγαλλίαση εκπέμπει, όταν η πραγματική ευχή του, αυτή που κρύβει μέσα στην ψυχή του, εκπληρώνεται; Όλα αυτά είναι μία εικόνα που απεικονίζεται στο πρόσωπο της Κατερίνας!

Παίρνοντας, όμως, τα πράγματα από την αρχή του ταξιδιού μας μαζί της, η υγεία της, της φέρθηκε σκληρά. Έπρεπε να περιμένει έναν ολόκληρο χρόνο για την ευχή της, καθώς συχνά σκαμπανεβάσματα δεν μας επέτρεπαν να φτάσουμε έως και την εκπλήρωση. Όμως, οι νεράιδες, όλον αυτόν τον χρόνο, ήταν κάθε στιγμή δίπλα της. Πάλεψε πάρα πολύ γενναία και δυναμικά και κατάφερε να ξεπεράσει ό,τι δυσκολία βρέθηκε στον δρόμο της. Ατρόμητη, αντιμετώπισε τα πάντα και στάθηκε νικήτρια!

Ολόκληρο αυτόν τον δύσκολο χρόνο, δώρα και εκπλήξεις οργάνωναν οι νεράιδες, για να μην καταπατήσει ο φόβος και η δυσκολία της ασθένειας την προσμονή της εκπλήρωσης της ευχής! Μερικές από αυτές ήταν μία έκπληξη στα γενέθλιά της και μία βόλτα σε έναν ιππικό όμιλο. Η Κατερίνα είδε και χάζεψε τα άλογα, αναλογιζόμενη συνεχώς τη στιγμή που θα ανέβει πάνω σε ένα από αυτά, για να αρχίσει τα μαθήματα ιππασίας. Στο όνειρο αυτό, οι νεράιδες της κρατούσαν συντροφιά!

Και, αφού τα κατάφερε θαυμάσια με την υγεία της, ήρθε και η στιγμή της! Δύο ημέρες πριν την εκπλήρωση, πήγε μόνη της και διάλεξε τα ρούχα ιππασίας της: το καπέλο της, τις μπότες της, το κολάν της. Παράλληλα, οι νεράιδες ετοίμασαν όλες τις υπόλοιπες εκπλήξεις της. Και έγινε η συνάντηση με το άλογο της ζωής της: ένα ψηλό, αραβικό άλογο! Η Κατερίνα πλησίασε το άλογο και το «δέσιμο» που επρόκειτο να αναπτυχθεί μεταξύ τους ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή. Ήρθαν πολύ κοντά με τα φρούτα και τα χάδια που του έδινε η Κατερίνα, πριν την προπόνηση. Έγιναν οι καλύτεροι φίλοι!

Η Κατερίνα έκανε το πρώτο της μάθημα καβάλα στη ράχη του αλόγου εκείνη την ημέρα. Όμως, για τα επόμενα δύο χρόνια, το ραντεβού κάθε Κυριακή θα είναι στάνταρ, προκειμένου να γίνει η καλύτερη αμαζόνα! Εκείνη η ημέρα γέμισε ανέμελες στιγμές, με παιδικά γέλια και παιχνίδια, καθημερινές στιγμές για άλλα παιδιά, πολύ ιδιαίτερες, διαφορετικές και αξέχαστες για την Κατερίνα μας που περνάει επιτέλους στην κανονικότητα!

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Δημητρίου Αριέτα, Βασίλης Λουτζάκης, Μαρία Κώτσια  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος:  Mompso, Georges Steak House, Iππικός Όμιλος Κουβαρά, Ιππικός Όμιλος Μεσογείων, Lamour Ζαχαροπλαστείο, Σκλαβενίτης, Ειρήνη Δουλάκη , Ράδιο taxi Cosmos

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!