Εάν έπρεπε κάποιος να σκεφτεί τη μεγαλύτερη θαυμάστρια του Harry Poter σίγουρα θα του ερχόταν στο μυαλό η Κυβέλη! Ένα γλυκύτατο κορίτσι, που έχει όλα τα βιβλία και τις ταινίες του Harry Potter. Αγαπημένοι της χαρακτήρες είναι η Ερμιόνη Γκρέιντζερ και το σπιτικό ξωτικό Ντόμπι. Όνειρό της ήταν να δει από κοντά τον παραμυθένιο κόσμο τους.

Με την πολύτιμη βοήθεια των νεράιδων, εκπληρώθηκε η μεγαλύτερη επιθυμία της. Μαζί με τη μητέρα της επισκέφθηκαν το Λονδίνο και συγκεκριμένα, το London Warner Bros Studio. Περπάτησαν στα διάσημα καλντερίμια του Diagon Alley, και είδαν τις βιτρίνες των καταστημάτων Ollivander’s Wand Shop, Flourish and Blotts και Weasleys’ Wizard Wheezes. Είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν  στο φυσικό του περιβάλλον: το King’s Cross Station και η πλατφόρμα Platform 9¾, η Leadenhall Market, η βικτωριανή σκεπαστή αγορά που είναι η είσοδος για την Diagon Alley, το διώροφο Λεωφορείο των Ιπποτών, το Hardy’s Original Sweet Shop. Η πανέμορφη Κυβέλη προμηθεύτηκε και αξεσουάρ όπως στολή και ραβδί, που σίγουρα δεν θα βγάλει από πάνω της.

Αυτή η ξενάγηση στο στούντιο της Warner Bros της πρόσφερε μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία των ταινιών Harry Potter. Η Κυβέλη ούσα τεράστια φαν, όχι μόνο πέρασε συγκλονιστικά τις μέρες της εκεί αλλά μαζεύει ήδη χρήματα για να ξαναπάει! Τρελάθηκε από τα σκηνικά, από όλο αυτό το υπερθέαμα που έχουν φτιάξει. Μιλούσε συνέχεια, μετά το ταξίδι της, γι’ αυτό και είναι κάτι που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Όπως μας διηγήθηκαν μαμά και κόρη «ήταν μια μαγική και παραμυθένια εμπειρία, που δεν ξέρουμε πώς θα γυρίσουμε στη βαρετή καθημερινότητα»!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, Myikona, Craftbox