Παιδί της τεχνολογίας και των social media, η Κυριακή ευχήθηκε να αποκτήσει ένα προηγμένο laptop! Θα της έκανε καλή παρέα τώρα που περνάει τόσο χρόνο στο νοσοκομείο και θα της χρησίμευε για το σχολείο σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί τα μαθήματα από κοντά.

Η Κυριακή είναι από τα πλάσματα εκείνα που από την πρώτη στιγμή που τους μιλάς γλυκαίνεται η ψυχή σου. Δεν μπορεί να μην κερδίσει μία θέση στην καρδιά σου! Η μικρή μας είχε ήδη «πλάσει» την ημέρα της ευχής της στο μυαλό της. Ονειρευόταν να δει μία παιδική ταινία στην ειδική για τα παιδιά αίθουσα του κινηματογράφου, για την οποία είχε ακούσει, αλλά δεν είχε καταφέρει να επισκεφθεί. Μετά, θα ήθελε να πάνε κάπου όμορφα για φαγητό. Και σε όλα αυτά ήθελε μαζί την αγαπημένη της οικογένεια: τα αδέρφια και την ξαδέρφη της, που έχει να δει αρκετό καιρό.

Έτσι κι έγινε φυσικά! Μόνο που η νεράιδα της δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο σ’ αυτά. Κανόνισε ένα όμορφο διαμέρισμα, ώστε να περνούσε όλη η οικογένεια χρόνο μαζί και πάλι, μακριά από θεραπείες και νοσοκομεία. Αφού, λοιπόν, είδαν την ταινία και απόλαυσαν το γεύμα τους, ένα σωρό δώρα πλημμύρισαν το τραπέζι και σε κάθε πακέτο που άνοιγε, τα επιφωνήματα θαυμασμού γίνονταν όλο και πιο έντονα!

Την επόμενη μέρα το πρωί, η Κυριακή με τη μητέρα της και ενώ η υπόλοιπη οικογένεια κάθισε σε ένα όμορφο καφέ να τις περιμένει, επισκέφθηκαν ένα κορυφαίο κατάστημα με ρούχα και αξεσουάρ. Η υπεύθυνη του καταστήματος ανέλαβε το styling της μικρής μας, δίνοντάς της πολύτιμες συμβουλές για να φοράει κομψά και όμορφα μαντίλια και καπέλα στο κεφάλι. Η Κυριακή ξετρελάθηκε!

Όταν συνάντησε τους υπόλοιπους, έλαμπε ολόκληρη! Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι δεν ονειρεύεται κι ότι όλα αυτά τα ζει! Η μητέρα της, εμφανώς συγκινημένη, δεν σταματούσε να μας ευχαριστεί για τη χαρά που δώσαμε στο παιδί της και σε όλη την οικογένεια. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, η Κυριακή ξέχασε τις θεραπείες, ξέχασε το νοσοκομείο, τα ξέχασε όλα! Τους αποχαιρετίσαμε με πολλή συγκίνηση, καθώς ήταν ολοφάνερη η ευτυχία και η ευγνωμοσύνη όλης της οικογένειας.

Αυτή… είναι η μαγεία των ευχών!

θερμά τη La Vie en Rose για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Ανδρέας Ψάλτης, Εύα Μάνογλου, Έλενα Φιλούκατζη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Village Cinemas, TGI Friday’s, Axel, Milaraki Service, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!