Ο Κυριάκος μας είναι ένα παιδί ιδιαίτερο και μοναδικό. Είναι ένα παιδί που ξέρει να αγαπά βαθιά και να εκδηλώνει τα συναισθήματά του, ενώ επιδιώκει την επαφή και τις συναναστροφές. Έχει μια υπέροχη σχέση με τη μητέρα του, καθώς περνάνε πολύ δημιουργικά τον χρόνο τους μαζί. Μετά από πολλούς περιπάτους και βόλτες που έχουν κάνει παρέα, γεννήθηκε και η λατρεία του για το νερό και τη θάλασσα. Κάπως έτσι, «γεννήθηκε» και η ευχή του: Καλοκαιρινές διακοπές σε νησί δίπλα στη θάλασσα!

Έτσι, λοιπόν, η νεράιδα των ταξιδιών και των εξωτικών προορισμών κούνησε το μαγικό της ραβδί για ακόμα μια φορά και κανόνισε να βρεθεί ο Κυριάκος  μας στο υπέροχο Ρέθυμνο και να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία σε ένα από τα πιο γνωστά νησιά της Ελλάδας: την πανέμορφη ΚΡΗΤΗ!

Η μέρα του ταξιδιού είχε φτάσει και ο Κυριάκος ήταν απίστευτα ενθουσιασμένος. Ανυπομονούσε τόσο πολύ να δει πρώτος-πρώτος από όλους τα μαγικά εδάφη της Κρήτης που επέλεξε να κάτσει στο παράθυρο του αεροπλάνου για να την δει να ξεπροβάλλει από τα σύννεφα!

Λόγω της αδυναμίας που έχει ο μικρός μας στο νερό, φροντίσαμε η διαμονή του να είναι σε ξενοδοχείο που απέχει δύο βήματα από τη θάλασσα, ώστε να μπορεί να συνεχίσει εκεί τους περιπάτους με τη μητέρα του και να είναι κοντά στο στοιχείο του.

Φυσικό και αναμενόμενο ήταν να κανονιστεί από τις νεράιδες μια μονοήμερη εκδρομή στο Ηράκλειο, για να δει ο νεαρός μας όλα τα μαγικά πλάσματα του βυθού στο ξακουστό ενυδρείο! Έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες, έμαθε λεπτομέρειες για τους αγαπημένους του θαλάσσιους φίλους και γέμισε γνώσεις και εμπειρίες που θα του μείνουν σίγουρα αξέχαστες για μια ζωή!

Η μαμά του, μετά το ταξίδι τους, μας συγκίνησε με τα πανέμορφα λόγια της: «Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! Το είχαμε πραγματικά ανάγκη με όσα έχουμε περάσει και περνάμε ακόμα. Είστε πραγματικές νεράιδες!». Μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ίσως και ο Κυριάκος, με τη σειρά του, να πίστεψε στις νεράιδες…

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, MyIkona, Cretaquarium, Aegean Airlines, Hydramis Palace

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!