Ο Κωνσταντίνος ονειρευόταν ένα όμορφο δωμάτιο, με ωραία χρώματα και άνετα έπιπλα. Αυτά ήταν τα λόγια του, όταν η νεράιδα του ζήτησε να της πει τη βαθύτερη επιθυμία του. Έτσι λοιπόν, η νεράιδα έψαξε τα καλύτερα έπιπλα, βρήκε τα πιο ωραία χρώματα και δημιούργησε για εκείνον το πιο όμορφο και ζεστό δωμάτιο. Τοποθέτησε ράφια, ντουλάπα και ένα υπέροχο κρεβάτι, πρόσθεσε όλα τα αγαπημένα του διακοσμητικά και φυσικά του οργάνωσε τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Καθώς ο Κωνσταντίνος ήταν διακοπές στο χωριό του, νεράιδες και ξωτικά δούλευαν για να του φτιάξουν το δωμάτιό του. Με αρκετή δουλειά, πολλή αγάπη και μπόλικη νεραϊδόσκονη, το δωμάτιο ετοιμάστηκε.

Την ημέρα που θα αντίκριζε το δωμάτιο του, η νεράιδά του ετοίμασε ακόμη μία έκπληξη. Χωρίς να γνωρίζει κάτι, έφτασε στο σπίτι του και είδε φίλους και συγγενείς να τον περιμένουν για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την όμορφη μέρα. Ένα μικρό πάρτι στήθηκε στο σπίτι του Κωνσταντίνου, σε κλίμα αγάπης και χαράς. Όμως η πιο μεγάλη έκπληξη τον περίμενε μέσα στο δωμάτιό του. Μόλις αντίκρισε το καινούργιο του δωμάτιο, το πρόσωπό του έλαμψε από χαρά και κατευθείαν επιβεβαίωσε ότι το δωμάτιο ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό που περίμενε. Ιδιαίτερη αδυναμία έδειξε και στο ηχοσύστημα που του έβαλε η νεράιδά του! Αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη σίγουρα τόσο στον Κωνσταντίνο όσο και σε όλους όσοι ήταν εκεί και έζησαν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Ο Κωνσταντίνος, έδειχνε τη χαρά του συνέχεια και με τον δικό του γλυκύτατο και μοναδικό τρόπο, στο τέλος αυτού του όμορφου ταξιδιού, μας είπε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ». Εμείς σε ευχαριστούμε, Κωνσταντίνε, που μας έκανες την τιμή να σε γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε για σένα τον ολόδικό σου ξεχωριστό χώρο!

θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής με τις αγορές τους από το e-shop μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κουκουθάκη Ευτυχία, Μπουσμπούκη Μαρούλα, Παπαδημητρίου Νάντια      

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: KARELAS, ELITE, ΙΚΕΑ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Euronics, Sticky, VEIS, Vitex, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ Sketiglyka, Myikona, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ DELOPOULOS TRANS, Craftbox, Jysk, Stathopoulos