Ο Κωνσταντίνος είναι ένα ομιλητικό και ανοιχτό αγόρι με πολλά ενδιαφέροντα και όνειρα για το μέλλον. Είναι αρκετά δραστήριος, αλλά του αρέσει πολύ και ο κόσμος της τεχνολογίας.

Συναντήσαμε για πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο και την οικογένειά του αρχές του 2020. Μας εκμυστηρεύτηκε ότι βαθύτερη του επιθυμία ήταν να  παρακολουθήσει έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας Paris St Germain, στην έδρα της, στο Παρίσι. Οι εξελίξεις όμως, μας πρόλαβαν και το ταξίδι έπρεπε να αναβληθεί λόγω της πανδημία.

Ο Κωνσταντίνος παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της παγκόσμιας έξαρσης του Covid 19, και σκεπτόμενος με ωριμότητα, αποφάσισε ότι η εκπλήρωση της 2ης ευχής που είχε εκφράσει στις νεράιδες, θα τον έκανε εξίσου χαρούμενο. Και αυτή δεν ήταν άλλη από το να αποκτήσει ένα καλό laptop. Όπως κάθε παιδί της ηλικίας του, ασχολείται πολύ με τον υπολογιστή και πλέον τον χρειάζεται ολοένα και περισσότερο για σχολικές εργασίες. Επίσης, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να του χρησιμεύσει και αργότερα στις σπουδές του, εάν επρόκειτο για ένα «δυνατό» μηχάνημα!

Έτσι και εφόσον οι καταστάσεις δεν επέτρεπαν κάτι παραπάνω, αποφασίσαμε να μην καθυστερήσουμε άλλο και να στείλουμε το laptop στο σπίτι του. Ήταν κάτι παραπάνω από φανερό, τόσο σε εμάς, όσο και στους γονείς του, ότι ανυπομονούσε να το λάβει. Άλλωστε, στην εποχή της τηλεκπαίδευσης, του ήταν και απολύτως απαραίτητο.

Το πολυπόθητο laptop, λοιπόν, έφτασε μία μέρα στην πόρτα του, εκεί που δεν το περίμενε! Συνοδευόμενο ασφαλώς από όλα τα απαραίτητα περιφερειακά και δώρα. Ο Κωνσταντίνος εξεπλάγην και ένα υπέροχο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του! Ένα χαμόγελο τόσο ζεστό και ειλικρινές, που έδειχνε ξεκάθαρα ότι παρόλες τις δύσκολες συνθήκες και τις αντιξοότητες, η χαρά και η δύναμη που πήρε ήταν μεγάλη και ουσιαστική!

τους χορηγούς σε είδος: Intralink Logistics, MyIkona

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)