«Είδαμε το πιο μαγικό φαινόμενο και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Είναι κάτι που σίγουρα δεν θα μπορέσουμε εύκολα να ξαναδούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ!».

Τα λόγια της οικογένειας μαρτυρούν τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησαν όλοι μαζί. Ο Κωνσταντίνος, ως ένας πολύ δραστήριος έφηβος που αγαπά τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες, είχε στην κορυφή της λίστας του το Βόρειο Σέλας. Ένα ταξίδι που ήταν δύσκολο να πραγματοποιήσει μόνος του, αλλά που ήταν σίγουρος ότι θα ήταν μοναδικό.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στη Νορβηγία, μαγεύτηκαν από την ομορφιά του τοπίου και από τη διαφορετικότητα της φύσης, αλλά και από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική των σκανδιναβικών πόλεων. Παρέα με τον αδερφό του, απόλαυσαν τις βόλτες με το snowmobile και περιηγήθηκαν στην πόλη. Το ταξίδι αυτό κατάφερε να φέρει πιο κοντά τα δύο αδέρφια και, όπως μας είπε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο.

Όλη η οικογένεια θαύμασε αυτό το μοναδικό φαινόμενο και έζησαν στιγμές μαγικές, που τους έδεσαν περισσότερο και που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες ανεξίτηλα στη μνήμη τους.

θερμά το RIVER WEST για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: NORDIX