Η μεγάλη αγάπη του Κωνσταντίνου για τον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνει κανείς για εκείνον. Του αρέσει και να παίζει, αλλά και να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την «μπάλα».  Όνειρό του από μικρός ήταν να παρακολουθήσει από κοντά μία σημαντική ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Όταν όλα ήταν έτοιμα, ο Κωνσταντίνος, μαζί με την οικογένειά του, ταξίδεψαν από την Ελλάδα με προορισμό την Αγγλική πρωτεύουσα, για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα της χρονιάς. Η μεγάλη μέρα ήρθε και ο Κωνσταντίνος έζησε κάτι μοναδικό και απρόσμενο: μαζί με άλλα παιδιά με την ίδια ευχή, από όλη την Ευρώπη, βρέθηκε στο γήπεδο νωρίτερα, γνώρισε και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ είδε από κοντά και την πολυπόθητη «κούπα». Τα μάτια του έλαμψαν από χαρά και ενθουσιασμό, μπαίνοντας στο υπέρτατο γήπεδο για μια τόσο τεράστια διοργάνωση, όπως αυτή της UEFA Champions League.

Έζησε μια αξέχαστη εμπειρία, ενώ οι εικόνες που αντίκρισε θα τον συντροφεύουν για πάντα και θα του θυμίζουν πως ακόμη και τα πιο «τρελά»  όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

θερμά τη LIDL Ελλάς για τη χορηγία!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox