Η Κωνσταντίνα είχε μία μοναδική επιθυμία, από πριν ακόμα μπουν νεράιδες και ξωτικά στη ζωή της: να αποκτήσει το δικό της άλογο. Λατρεύει την ιππασία και το να έχει το δικό της άλογο ήταν για εκείνη άπιαστο όνειρο. Έτσι, λοιπόν, όταν οι νεράιδες της ζήτησαν να τους πει την ευχή της, δεν δίστασε καθόλου. Και θα έκανε όση υπομονή χρειαζόταν, προκειμένου να αποκτήσει το δικό της άλογο.

Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους και ετοίμασαν μία αξέχαστη εμπειρία για την Κωνσταντίνα. Ο Amigo, όπως και ονόμασε το νέο της εντυπωσιακό άλογο, θα είναι πλέον ο καλύτερός της φίλος. Ένας κούκλος και μεγάλος γλείφτης, όπως αποδείχθηκε, με τον οποίο η Κωνσταντίνα θα μπορεί να καλπάζει ανέμελα.

Ας αφήσουμε, όμως, καλύτερα τη μητέρα της να μας περιγράψει όσα έζησαν:

«Τα συναισθήματα ήταν έντονα εκείνη την ημέρα! Η σκέψη για το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού έως ότου φτάσει στην εκπλήρωση της ευχής της η Κωνσταντίνα, ήταν μοναδική. Ξεχαστήκαμε από το θέμα υγείας… Οι όμορφες, ευγενικές και χαρούμενες νεράιδες, παρόλο το κρύο που τράβηξαν, ήταν υπέροχες! Και φυσικά το ξωτικό, που συντόνισε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μέρα γιορτής, ο αφανής ήρωας, εξίσου υπέροχος! Και βεβαίως ένα τεράστιο ευχαριστώ στις νεράιδές μας και σε όλο τον κόσμο που ίσως δεν γνωρίζουμε, που κατάφεραν να εκπληρώσουν την ευχή της Κωνσταντίνας μας σε σύντομο χρονικό διάστημα και με υπέροχο τρόπο. Νιώθουμε απίστευτη ευγνωμοσύνη που καταφέρατε και κάνατε το παιδί μας να χαμογελάσει ξανά. Ευχαριστούμε όλοι μας από καρδιάς το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και όλους εσάς που συμβάλατε στη χαρά της Κωνσταντίνας μας!»

θερμά την XM για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φώτης Μελαμπιώτης, Μαρία Καλαθάκη, Φωτεινή Λιάπη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Γιάννης Βασιλείου, Α.Ν.Ε.Κ., Στέλλα Ρινάκη, POLY’S RUGS EquiSport, Manuello Pastry Lab, MYIKONA