Είναι γνωστό ότι η Νορβηγία προσφέρει αληθινά συναρπαστικές στιγμές και είναι ένα ταξίδι, που μένει αξέχαστο στις μνήμες των επισκεπτών. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την Κ., η οποία είδε το όνειρο της να γίνεται πραγματικότητα!

Αν και προβληματίστηκε αρκετά, σχετικά με τον προορισμό που επιθυμούσε περισσότερο, τελικά η Κ. κατέληξε ότι ήθελε να επισκεφθεί τη Νορβηγία και να δει το εντυπωσιακό θέαμα του Βόρειου Σέλας. Το γεγονός ότι δεν είχε ταξιδέψει ξανά με αεροπλάνο, θα έκανε την εμπειρία της ακόμα πιο συναρπαστική.

Μετά από μια ολόκληρη ημέρα ξενάγησης στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο, η Κ. και η οικογένειά της επισκέφθηκαν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα των φιόρδ, το γραφικό Τρόμσο. Εκεί, στα μαγευτικά αυτά νησάκια, που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από παραμύθι, απόλαυσε μια κρουαζιέρα, που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη. Είδε και φάλαινες Όρκα! Κολυμπούσαν παράλληλα με το καράβι και το θέαμα ήταν πραγματικά μοναδικό.

Όλα όσα είδε και έζησε στη Νορβηγία έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη της. Η εκπλήρωση της ευχής της έγινε η ομορφότερη ανάμνηση για εκείνη. Όπως μας είπε και η μητέρα της, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, γεμάτο καταπληκτικές εμπειρίες!

θερμά την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους της Δήμητρας Μπρακατσέλου, καθώς και την εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ για τη δωρεά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX, Experience Travel