Αυτή τη φορά, οι νεράιδες ταξίδεψαν μακριά, για να γνωρίσουν ένα πολύ ξεχωριστό παιδί, τον Κ. Λατρεύει τη θάλασσα και το ψάρεμα. Περνάει πολλές ώρες δίπλα της και του αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα για τα ψάρια, το βυθό, τη θάλασσα. Τον μαγεύουν τα μυστικά της και η ηρεμία που σου προσφέρει. Είναι, όμως, μικρός ακόμα και έχει πολλά να μάθει. Ζήτησε, λοιπόν, από τις νεράιδες του να του φέρουν ένα projector, για να παρακολουθεί κάθε λογής ταινίες και ντοκιμαντέρ για τις θάλασσες, αλλά και παιδικές ταινίες. Είναι, άλλωστε, ακόμα παιδί!

Οι νεράιδές του, μόλις άκουσαν την ευχή του, ενθουσιάστηκαν. Αυτή τη φορά, θα μάθαιναν αυτές από τον Κ. Θα τους μάθαινε τα μυστικά της θάλασσας. Έτσι, για να τους δείξει και τα κόλπα που ως τώρα έχει μάθει με το καλάμι και την πετονιά, πήγαν για ψάρεμα! Χρειάζονταν, όμως, τον απαραίτητο εξοπλισμό. Δεν τον παρέλειψαν. Οι νεράιδες έφεραν μαζί τους ό,τι βρήκαν στα μαγαζιά ψαρέματος: πετονιές, βαρίδια, απόχες, αγκίστρια, κουτί ψαρέματος και ό,τι άλλο θα χρειαζόταν, για μια υπέροχη ημέρα, δίπλα στη θάλασσα. Ο Κ. πετούσε από τη χαρά του!

Με το καλάμι στο ένα χέρι και τα δολώματα στο άλλο, κατευθύνθηκαν προς τη θάλασσα. Στο πλευρό του, φυσικά, ήταν και τα αδέρφια του. Οι μικροί ψαράδες εντυπωσίασαν τις νεράιδες με τις ικανότητές τους.

Η εκπλήρωση της ευχής, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί. Γυρνώντας σπίτι, κάτι που λαχταρούσε από καιρό τον περίμενε. Αχ αυτά τα πονηρά ξωτικά… με σκανταλιά είχαν τρυπώσει και είχαν αφήσει τον projector που τόσο επιθυμούσε. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο μικρός μας. Αμέσως, όλα τα παιδιά έτρεξαν με φόρα στον καναπέ και αφού βολεύτηκαν, έβαλαν να δουν την αγαπημένη τους ταινία, αλλά και ντοκιμαντέρ για το ψάρεμα.

Είχε πλέον περάσει η ώρα και οι νεράιδες ήταν καιρός να επιστρέψουν στον νεραϊδόκοσμο. Με βαριά καρδιά, αποχαιρέτησαν τον Κ. και την υπέροχη οικογένειά του και έχοντας αποκομίσει τόσα πολλά, πήραν το δρόμο της επιστροφής.

θερμά την efood για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μπόρις Άντσεβ , Ειρήνη  Τσομάκου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΑΝΕS FERRIES, Myikona, Oceanic team, AEGEAN WAVE HOTEL

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!