Ο Λάμπρος είναι ένα παιδί που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την ασθένεια του, που του έχει στερήσει αρκετά. Αυτό που δεν κατάφερε να του στερήσει ήταν η παιδικότητα και το χαμόγελό του. Από την πρώτη στιγμή, ο ήρωάς μας ήξερε τι θα ζητήσει από τις νεράιδες: το PlayStation 5. Ήθελε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ταξιδεύει στους μαγικούς κόσμους των παιχνιδιών.

Όταν ο μικρός μας έμαθε ότι είχε έρθει η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του πέταξε από την χαρά του. Η ανυπομονησία του «είχε χτυπήσει κόκκινο» και αναρωτιόταν τι να του είχαν ετοιμάσει, άραγε, οι νεράιδες.

Εκείνη τη μέρα ένα ξωτικό έφτασε στο σπίτι του μικρού μας, για να παραλάβει εκείνον και την οικογένεια του. Αφού επιβιβάστηκαν όλοι στο βανάκι του, επικρατούσε άπλετος ενθουσιασμός στην ατμόσφαιρα. Ο ήρωάς μας με τον αδερφό του μιλούσαν συνεχώς για τις αγαπημένες τους συνήθειες και έλεγαν στις νεράιδες πως τις περίμεναν με ανυπομονησία από το πρωί.

Το βανάκι σταμάτησε σε ένα υπέροχο εστιατόριο. Ένα γεύμα με την αγαπημένη του Λάμπρου πίτσα, τους περίμενε εκεί. Το «ξωτικό» του εστιατορίου τον συνόδευσε στη κουζίνα, για να δει πώς φτιάχνονται οι πίτσες. Του άρεσε πολύ και ενθουσιάστηκε με τα κόλπα που έκανε ο σεφ με την ζύμη, πετώντας την στον αέρα και στριφογυρίζοντας την. Ο Λάμπρος υποσχέθηκε στον σεφ ότι θα κάνει το τραπέζι στους γονείς του, τώρα που έμαθε τα μυστικά της συνταγής.

Όσο περνούσε η ώρα όμως ο Λάμπρος αναρωτιόταν πότε θα του παραδώσουμε το PlayStation. Τα μάτια του έδειχναν ανυπόμονα! Οι νεράιδες, όμως, ήθελαν να του κάνουν έκπληξη και έτσι, τον άφησαν να πιστεύει πως θα τις ξαναδεί μία άλλη μέρα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, μας περίμεναν τα ξωτικά στην είσοδο όπου επιβεβαίωσαν πως έχουν μόνο κάποια παιχνίδια να του δώσουν και πως θα γυρίσουν για το PlayStation μια άλλη φορά. Είχαν μαζευτεί όλα τα παιδιά γύρω από το τραπέζι και ο Λάμπρος άνοιγε τα δώρα του.

Ένα παιχνιδιάρικο ξωτικό οδήγησε τον ήρωά μας στο δωμάτιο του για ένα τελευταίο δώρο. «ΟΥΑΟΥ», αναφώνησε αυθόρμητα ο Λάμπρος, ανοίγοντας την πόρτα και αντικρίζοντας το PlayStation. Έτρεξε κατευθείαν πάνω του! Για την υπόλοιπη ώρα, όλη του η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί. Άκουγε με προσοχή τις οδηγίες που του έδιναν και περίμενε υπομονετικά να το ρυθμίσουν σωστά τα ξωτικά. Παρόλο που κατάφερναν οι νεράιδες να του αποσπάσουν την προσοχή, όλο και κάποια ευκαιρία έβρισκε, για να βρεθεί κοντά στο PlayStation.

Οι γονείς και οι συγγενείς του Λάμπρου ήταν το ίδιο ευγνώμονες. Βλέποντάς τον να λάμπει από τη χαρά του, η δική τους ευχή ήταν μία: να συνεχίσει να παλεύει για να γίνει καλά.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράντζου, Δημήτρης Κονταξής, Γιώτα Φιλιππίδη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, La Pasteria, INTERBUS (ΙΝΤΕΡΜΠΑΣ) Α.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!