Η επιλογή της ευχής από τον Λάζαρο δεν ήταν εύκολη αποστολή. Το ταξίδι από τη Γερμανία στην Ελλάδα τον βοήθησε να κατασταλάξει, να συνειδητοποιήσει ότι το παιχνίδι και η επικοινωνία με τους φίλους είναι πολύ σημαντικά! Έτσι κάπως ένα νέο κινητό τελευταίας τεχνολογίας έγινε η αιτία να ζωγραφιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο το πρόσωπο του Λάζαρου.

Αλλά το δώρο δεν παραδόθηκε τόσο εύκολα. Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Lasertag! Φορώντας την κατάλληλη στολή και κρατώντας το όπλο και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ξεκίνησε ένα απίστευτο παιχνίδι δράσης και αδρεναλίνης. Τα οπτικοακουστικά εφέ τον έκαναν να ξεχαστεί και να νιώσει την απόλυτη εμπειρία gaming.

Δίχως να χαθεί δευτερόλεπτο, όλη η οικογένεια γευμάτισε σε ένα εστιατόριο και οι σερβιτόροι μέσα σε καμπάνες φαγητού δεν εμφάνισαν τα φαγητά, αλλά ένα-ένα τα δώρα του Λάζαρου. Η τελευταία καμπάνα έφερε την ευχή πιο κοντά σε αυτό το γλυκύτατο παιδί. Ο Λάζαρος σαστισμένος είδε στην τελευταία καμπάνα το iPhone που τόσο λαχταρούσε! Η χαρά απερίγραπτη, ο ενθουσιασμός στα ύψη και η λαχτάρα να ανοίξει το κουτί και να αντικρύσει το καινούργιο του κινητό ήταν τεράστια!

Φυσικά και η ευχή δεν τελείωσε εκεί! Ένα πολυτελές ξενοδοχείο υποδέχτηκε τον Λάζαρο και την οικογένειά του, για να περάσει ένα πανέμορφο διήμερο Παραμονή Χριστουγέννων στην Αθήνα. Πώς θα μπορούσε να γιορτάσει καλύτερα ο Λάζαρος και η οικογένεια τα Χριστούγεννα? Οι εικόνες, η δράση, το ολοκαίνουργιο κινητό έγιναν η αιτία, ώστε ο Λάζαρος να ζήσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα και να πιστέψει όχι μόνο στον Αι Βασίλη, αλλά και στις νεράιδες που σχεδίασαν την ομορφότερη ευχή του!

θερμά την Smile Kiosk για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, Malconi’s Italian Restaurant, MG Laser Tag, Slim Bites, Divani Palace Acropolis, Αθανάσιος Καρακάσης

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!