Ο Λάζαρος τρελαίνεται για αυτοκίνητα! Η συλλογή του από παιχνίδια-αυτοκίνητα είναι πολύ μεγάλη και ήταν το πρώτο πράγμα, που ήθελε να δείξει στη νεράιδα. Φυσικό ήταν, λοιπόν, η ευχή του να ήταν σχετική με τη μεγάλη του αγάπη. Ένα δωμάτιο με αυτοκίνητα ευχήθηκε να αποκτήσει και η νεράιδά του έβαλε όλη της τη μαεστρία, για να του παραδώσει το δωμάτιο των ονείρων του.

Ο Λάζαρος έχει μάθει να κερδίζει όλους τους αγώνες, όπως έκανε και σ’ αυτόν με την ασθένειά του. Ένας γενναίος μαχητής! Και μετά από τόσο καιρό μακριά από το σπίτι του, η επιστροφή του σηματοδοτήθηκε με μία καινούργια αρχή στο ολοκαίνουργιο δωμάτιό του.

Φορώντας τα καλά του και το υπέροχο παπιγιόν του, άνοιξε την πόρτα και σάστισε αντικρίζοντας το εντυπωσιακό κρεβάτι-αυτοκίνητο! Έμεινε άφωνος να το χαζεύει από μακριά. Ακολουθώντας τις οδηγίες των εθελοντών, πήρε το τηλεχειριστήριο και άρχισε να αλλάζει τα χρώματα και τους ήχους. Αφού εξερεύνησε κάθε γωνιά του δωματίου και εντυπωσιάστηκε από το φωτιστικό-σηματοδότη, στρώθηκε στο χαλί και άρχισε να ανοίγει τα δώρα του, που φυσικά είχαν θέμα τα αυτοκίνητα.

Έλαμπε ολόκληρος και το προσωπάκι του φώτιζε ένα τεράστιο χαμόγελο. Πόζαρε σαν σωστό μοντέλο και έστελνε φιλάκια στις νεράιδες, χαρίζοντας χαμόγελα σε όλους. Γέλια, χαρά και δάκρυα ευτυχίας είχαν πλημμυρίσει το δωμάτιο. «Να που μια φορά κλαίμε και από χαρά!», μας είπε η μητέρα του συγκινημένη, ενώ πρόσθεσε πόσο χαρούμενοι ήταν ως γονείς, που το παιδί τους μετά από ότι πέρασε και κόντεψε να χάσει την ζωή του, θα έχει ένα ΤΕΛΕΙΟ δωμάτιο να παίζει και να χαίρεται!

θερμά τα μέλη της ΟΝΝΕΔ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μάρθα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Σακελλαρίου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM,  ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΑΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΧΥΡΙΔΗΣ, VITEX, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΣΚΛΑΡΗΣ,ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, CIRLOS GLASS, PLIKAS HOME, ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, MYIKONA, KΥΡΙΑΚΗ ΓΚΑΛΗ, PLAYTIME TOYSHOP

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: CILEK -ΜΑΤΙΑΔΗΣ, IΩΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΑΠΑΪΟΣ