«Τώρα αυτό είναι δικό μου;», μας είπε ενθουσιασμένη η Λάουρα, μόλις άνοιξε το πακέτο και έπιασε στα χέρια της το κινητό, ενώ έτρεμε από συγκίνηση. Βλέπετε, ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας δεν είναι απλώς κάτι που επιθυμεί, αλλά κάτι απαραίτητο για εκείνη, για να μπορεί να κάνει τις μετρήσεις του σακχάρου της. Ο μετρητής της μπορεί να συνδεθεί με το κινητό και, έτσι, να μπορεί εύκολα να έχει τον έλεγχο.

Η Λάουρα είναι ένα πολύ όμορφο και γλυκό κορίτσι, με μεγάλη ευγένεια ψυχής, που μοιράζει απλόχερα την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της. Η εμπειρία, που της ετοίμασε η νεράιδά της, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και θα της μείνει αξέχαστη: μία virtual reality περιπέτεια! Παρέα με την οικογένειά της και τους αγαπημένους της φίλους, στο συναρπαστικό Teleport Services, τηλεμεταφέρθηκαν στη μακρινή Αίγυπτο, έλυσαν γρίφους και ανακάλυψαν ένα σωρό μυστικά. Βγαίνοντας, ήταν όλοι κατενθουσιασμένοι και προσπαθούσαν να συνέλθουν από όσα είχαν μόλις ζήσει και να επανέλθουν στην πραγματικότητα.

Σε έναν όμορφο χώρο, ακολούθησε γεύμα με λαχταριστές πίτσες και φυσικά συζήτηση για όσα είχαν προηγηθεί. Ξαφνικά, ένα σωρό δώρα άρχισαν να εμφανίζονται. Η Λάουρα τα άνοιγε και δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι όλα αυτά ήταν για εκείνη. Τα μάτια της έλαμπαν κάθε φορά που ξετύλιγε ένα πακέτο. Ειδικά, όταν είδε τον μικρό εκτυπωτή, τρελάθηκε και έλεγε συνέχεια «ψέματα, ψέματα!». Όμως ήταν αλήθεια και ήταν όλα αυτά δικά της!

Άνοιξε και το κινητό και συγκινημένη άρχισε να το εξερευνά. Δωράκια δόθηκαν και σε όλους τους παρευρισκόμενους, μέσα σε γέλια και δάκρυα χαράς.

Η Λάουρα μας χάρισε μια μεγάλη αγκαλιά και μας είπε ότι ένιωθε ήδη περισσότερη αυτοπεποίθηση για την ασθένειά της, «σφραγίζοντας» τη μέρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

θερμά τη LIDL Ελλάς για τη χορηγία!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Διονύσης Μπογδάνος, Βικτώρια Τριπολιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, FUJI FILM HELLAS, TELEPORT SERVICES, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΔΕΔΔΗΕ, PHOTOBOOK, PIZZA FAN, CRAFTBOX