Ο Λευτέρης μας είναι ένας δεκαεπτάχρονος έφηβος, ο οποίος λατρεύει την παράδοση του τόπου του. Αν και γενικά είναι αρκετά κοινωνικός, οι φίλοι του τον θεωρούν «ήρεμη δύναμη». Και μάλλον έχουν δίκιο… Στην πρώτη του συνάντηση με τη νεράιδά του, αν και στην αρχή φαινόταν αρκετά ντροπαλός και κλειστός, γρήγορα αφέθηκε στον μαγικό κόσμο των ευχών, από τον οποίο ερχόταν και η νεράιδά μας. Έναν κόσμο γεμάτο ξωτικά και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Μέχρι και τα πιο απίθανα…

Ύστερα, λοιπόν, από αρκετές συζητήσεις με τη νεράιδά μας, ο Λευτέρης κατάφερε να ανακαλύψει την πιο βαθιά του επιθυμία. Μιας και λατρεύει να φωτογραφίζει τοπία της φύσης και ζώα, που του κινούν το ενδιαφέρον, να συμμετέχει σε δημιουργικά βίντεο με τους φίλους του, να μπαίνει καθημερινά στο Internet και να παίζει διαδικτυακά παιχνίδια,  ζήτησε με όλη τη δύναμη της ψυχής του το εργαλείο που θα του επέτρεπε να απολαμβάνει όλα τα παραπάνω, όλα αυτά δηλαδή που επιθυμούσε! Ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας…

Δεν πρόλαβε να πει την ευχή του και η νεράιδά του με όλες της τις μαγικές δυνάμεις ξεκίνησε να σχεδιάζει το μονοπάτι της υλοποίησής της.

Η μέρα έφτασε και οι γονείς του, ως πιστοί συνεργοί της νεράιδας, του ζήτησαν να πάει για κάποιες εξωτερικές δουλειές. Το σπίτι γέμισε με ξωτικά και νεράιδες που έριχναν την χρυσόσκονή  τους παντού! Όπου έπεφτε η χρυσόσκονη το σπίτι γέμιζε με αγαπημένα στοιχεία του Λευτέρη.

Και ξαφνικά ο Λευτέρης μπαίνει στο σπίτι και βλέπει μπροστά του μια καταπληκτική εγκατάσταση προβολής ταινιών, έτοιμη να παίξει την αγαπημένη του ταινία. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η απόκτηση του κινητού, που τόσο ποθούσε, συνοδευόταν από μια τέτοια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη χρώματα, γεύσεις και χαρά. Μια εμπειρία που ολοκληρώθηκε με τον Λευτέρη μας να μην μπορεί να αφήσει από το χέρι του το κινητό!

τον εθελοντή μας: Γιάννης Σολανάκης

τους χορηγούς σε είδος: Pizza Italian Corner, Myikona, Craftbox

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!