«Λουκά! Λουκά! Σε έψαχνα! Έμαθα ότι έχεις κάνει μία ευχή!», φώναξε η νεράιδα.

«Ναι! Ευχήθηκα για το jeep μου!», απάντησε ο Λουκάς.

Η νεράιδα, τότε, έβγαλε ένα μικρό αυτοκινητάκι που έκρυβε στα χέρια της. Δεν ήταν, όμως, το jeep του Λουκά. Δεν χωρούσε μέσα σε αυτό το jeep. Αυτό το jeep ήταν ένα απλό παιχνίδι. Ο Λουκάς ήθελε ένα πραγματικό αυτοκίνητο! «Μήπως να πούμε στην άλλη νεράιδα να κάνει μαγικά να σου φέρει το πραγματικό jeep σου;», ρώτησε η νεράιδα.

Λίγη ώρα μετά, ένα σκάφος άρχισε να αχνοφαίνεται από τον ορίζοντα. Οι κόρνες του αντηχούσαν παντού. Ερχόταν καταπάνω στον Λουκά! Αλλά στην κορυφή του ανέμιζαν μπαλόνια, μπαλόνια δεμένα πάνω σε ένα jeep… Το jeep του Λουκά!

Δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν το αυτοκίνητο από το σκάφος και έκαναν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της τροχαίας! Το δίπλωμα του μικρού μας; Άφαντο! Που να προλάβει, άλλωστε, να το πάρει; «Μήπως θέλεις να πάμε να βγάλουμε δίπλωμα;», τον ρώτησε η αστυνομικός που ήταν εκεί. Ο Λουκάς συμφώνησε, με ένα νεύμα.

Αμέσως τον συνόδευσαν στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για να κάνει τα μαθήματά του και να πάρει το δίπλωμα του! Με τη βοήθεια της τροχαίας οδήγησε το Jeep, έμαθε τι πρέπει να κάνει στο STOP, στις διαβάσεις και ύστερα από αρκετές βόλτες ο διευθυντής της τροχαίας τον ενημέρωσε ότι πλέον μπορεί να οδηγεί «νόμιμα» το νέο του αυτοκίνητο.

Η ευχή συνεχίστηκε στον διπλανό παιδότοπο, όπου πολλά δωράκια, αλλά και η σούπερ ντούπερ τούρτα του, περίμεναν αυτόν και τα αδερφάκια του! Ύστερα από πολύ παιχνίδι και γέλια και αφού έφαγε τις αγαπημένες του τηγανιτές πατάτες και τη πίτσα, ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι γεμάτος με νέες εμπειρίες, γνώσεις και φυσικά ένα ολοκαίνουργιο Jeep!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ήβη Πολυχρονιάδου, Γειτώνα Μαρίνα, Πολυξένη Σιάνα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Alana Park, Σωματείο Λεμβούχων Νήσου Ιωαννίνων, Fotocopy Varis, Φώτος Νίκος, Domain- Χρύσης Άγγελος, Χουλιάρας Σωτήριος και ΣΙΑ ΕΕ, SmileNow, Motostuff, Ελληνική Αστυνομία, Μάνης Γιώργος, Myikona, Craftbox

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!