«Τα παιδιά με ανίατες ασθένειες δεν πιστεύουν σε θαύματα εύκολα, γιατί κάθε μέρα παλεύουν με την ίδια ρουτίνα επιβίωσης. Όταν εκπληρώνεις την ευχή ενός τέτοιου παιδιού, του δίνεις δύναμη να συνεχίσει αυτόν τον αγώνα, ξέροντας πια ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα του που το συμμερίζονται και το βοηθούν όσο μπορούν», μας είπε η μητέρα της Λυδίας, συγκινημένη.

 Από την αρχή αυτού του όμορφου ταξιδιού, η Λυδία γνώριζε ότι το όνειρό της ήταν να αποκτήσει ένα καινούργιο νεανικό δωμάτιο. Όταν γνώρισε τη νεράιδα, την ενημέρωσε ότι θα ήθελε να γίνει αυτή η αλλαγή, επειδή αυτό που είχε μέχρι στιγμής ήταν πολύ παιδικό. Ήθελε αυτό που θα φτιάξουν, να μη θυμίζει καθόλου το προηγούμενο, να έχει αποχρώσεις λιλά, λευκά έπιπλα και όμορφα διακοσμητικά. Όταν άρχισαν να γνωρίζονται περισσότερο με τη νεράιδα, η Λυδία της ανέφερε, ότι τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα aerial yoga. Όταν κάνει aerial yoga, νιώθει ελεύθερη και ήθελε αυτό το συναίσθημα να το βιώνει πιο συχνά. Έτσι, η νεράιδά της, ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη για το υπέροχο αυτό κορίτσι: τοποθέτησε πανιά στο καινούργιο της δωμάτιο, ώστε να κάνει το αγαπημένο της άθλημα και στο σπίτι.

 Η Λυδία, περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία να εκπληρωθεί η ευχή της και κάθε βήμα για αυτή την εκπλήρωσης την έκανε πανευτυχή! Έβλεπε τα χρώματα που θα έμπαιναν στους τοίχους, έβλεπε να τοποθετούν τον καθρέφτη, να κρεμάνε τα πανιά, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορούσε να το φανταστεί. Όταν έφτασε η μέρα, λοιπόν, όπου θα αντίκριζε το δωμάτιό της ολοκληρωμένο, η Λυδία δεν «κρατιόταν» με τίποτα! Για να γίνει όμως αυτή η αγωνία πιο έντονη, μπήκαν στο δωμάτιο πρώτα οι γονείς με την αδερφή της και στο τέλος η Λυδία, για να το δει μόνη της και να μη την ενοχλήσει κανείς.

Μόλις το αντίκρισε, κατενθουσιάστηκε, φώναζε συνεχώς ΟΥΑΟΥ και δεν μπορούσε να το πιστέψει! Πλέον έχει ένα νεανικό δωμάτιο, ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί, μπορεί να προσκαλέσει όλες τις φίλες της για sleepover και φυσικά με τα πανιά, μπορεί όποτε επιθυμεί να κάνει aerial yoga!

θερμά για την προσφορά τους όλους τους συμμετέχοντες στο “Bazaraki Μας” στις 18 & 19 Φεβρουαρίου, καθώς και τους Ginger Communications & Fipster για την πρωτοβουλία τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: ΓΙΩΤΑ ΦΙΛΙΠΙΔΗ, ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, SALACHI AERIAL YOGA, ΚΡΑΣΑΔΑΚΗΣ ΤΖΑΜΙΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ, ELITE STROM, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, VITEX, PAKKETO, GIGALED, ΑΝΘΟΥΛΑ ΣΚΛΑΒΟΥ, ENCIEX Α. Ε, PASSARELLA, STICKY, MEKMA, MYIKONA, GIFT AND DESIGN