Πολλή δράση, πολύ γέλιο και πολλή χαρά έκρυβε το ταξίδι της ευχής του Λ.! Όλα στον υπερθετικό βαθμό, όπως αξίζει σε έναν σούπερ ήρωα της ζωής. Ο Λ. είναι ένας πολύ χαμογελαστός και γλυκός έφηβος, κοινωνικός και δραστήριος. Αυτό που λέμε «μέσα στα πράγματα». Ασχολείται πολύ με την τεχνολογία, αλλά το κινητό του είναι παλιό και η μπαταρία του έχει αποδυναμωθεί, οπότε αυτό που ευχήθηκε ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Γνωρίζοντας ότι αγαπάει τη δράση, η νεράιδά του κανόνισε έναν αγώνα paintball. Πρόκειται για ένα άθλημα που στηρίζεται κυρίως στην ευφυΐα και την αποφασιστικότητα. Ο Λ. λατρεύει να οξύνει το μυαλό του. Παρέα με τα αγαπημένα του ξαδέρφια και τους δυναμικούς εθελοντές μας και με μπόλικες χρωμόσφαιρες στον εξοπλισμό του, όρμησε στον στίβο «μάχης» και τα έδωσε όλα! Αμέτρητες χρωμόσφαιρες σκόρπισαν ζωηρά χρώματα στον αέρα, χρωματίζοντας με χαρά την ημέρα αυτή για τον Λ. Στο τελευταίο παιχνίδι, μάλιστα, οι ομάδες άλλαξαν και ο Λ. μόνο με τον εκπαιδευτή πάλι κατάφερε να τους νικήσει όλους.

Η πανηγυρική του νίκη είχε ως έπαθλο ένα σωρό δώρα! Και όσο άνοιγε τα πακέτα του, ο Λ. αναρωτιόταν εάν οι νεράιδες ξέχασαν το κινητό του. Τα ξωτικά τον παρακίνησαν να συνεχίσει να ψάχνει, και που ξέρεις; Ίσως να το βρει! Εντέχνως το είχαν αφήσει τελευταίο για να κάνουν πιο γλυκιά την αναμονή. Όταν, λοιπόν, ο Λ. τελικά ανακάλυψε το πολυπόθητο κινητό, άστραψε από χαρά!

Μετά από έναν τέτοιο αγώνα, φυσικά, χρειαζόταν κι ένα χορταστικό γεύμα για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Χορτασμένος τόσο από φαγητό όσο και από χαρά και όμορφες στιγμές, ο Λ. θα ζούσε πλέον μία διαφορετική καθημερινότητα με τη βοήθεια και του αγαπημένου του κινητού.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Agency, Taxiway

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!