Ο Λ. είναι ένα από εκείνα τα παιδιά που σε πολύ μικρή ηλικία απομακρύνονται βίαια από το παιχνίδι και την ανεμελιά και καθημερινότητά τους γίνονται οι γιατροί, τα νοσοκομεία και οι θεραπείες. Πριν την ασθένεια, ήταν ένα παιδί γεμάτο κέφι, χαμόγελο και ενέργεια. Μετά τη διάγνωση, έγινε ένα παιδί που κλείστηκε στον εαυτό του, δίχως καμία όρεξη να μιλήσει ή να εκφραστεί σε οποιονδήποτε γύρω του. Μόνη του ασχολία ήταν το κινητό της γιαγιάς του, με το οποίο παίζει όλη μέρα, χωρίς να σηκώνει το βλέμμα του από την οθόνη.

Έτσι, η ευχή του ήταν ένα tablet, ώστε να μην παίρνει το κινητό της γιαγιάς του συνέχεια και να έχει και μεγαλύτερη οθόνη. Η νεράιδά του δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη από το χαμένο χαμόγελο του μικρού μαχητή και το έβαλε σκοπό να το ξαναφέρει στο πρόσωπό του! Έβαλε τα δυνατά της, ώστε να φέρει στον Λ. την παιδικότητα που στερήθηκε τόσο απότομα.

Σχεδίασε, λοιπόν, μία όμορφη και ανέμελη μέρα, γεμάτη παιχνίδι και χαρά, σε έναν παιδότοπο. Μόλις Ο Λ. μπήκε μέσα, η διάθεσή του άλλαξε αμέσως. Μπορεί να ήταν λίγο διστακτικός και ντροπαλός στην αρχή, όμως δεν άργησε να λυθεί. Άρχισε αμέσως να χαίρεται το παιχνίδι με την οικογένειά του και δεν σταματούσε να χαμογελάει και να τρέχει! Και όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες και οι νεράιδες ενθουσιάστηκαν με τα φουσκωτά και τα παιχνίδια! Όλοι φαίνονταν απορροφημένοι στο κυνηγητό, το σκαρφάλωμα και τις τσουλήθρες.

Σταμάτησαν για λίγο, για φαγητό και να ανακτήσουν δυνάμεις. Τότε, οι νεράιδες βρήκαν την ευκαιρία και του αποκάλυψαν ένα σωρό δώρα. Από τον ενθουσιασμό του για το tablet, ο Λ. έσκιζε γρήγορα και άτσαλα τα περιτυλίγματα, για να το βρει! Το χαμόγελό του έγινε πιο πλατύ από ποτέ, όταν αποκαλύφθηκε μπροστά του, αλλά προς έκπληξη όλων, το άφησε στην άκρη για να συνεχίσει το παιχνίδι στον παιδότοπο!

Οι δικοί του, συγκινημένοι, τον κοίταζαν και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους που άκουγαν και πάλι τη φωνή του και τον έβλεπαν να παίζει και να χαίρεται, όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του.

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Έλενα Φιλούκατζη, Δέσποινα Λιανού-Λιάντη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Rapunzel Πολυχώρος Διασκέδασης, Estia Bakery Patisserie

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!