Οι δυσκολίες της ζωής δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο για τον γλυκό Μάριο, ο οποίος επανειλημμένα έδειχνε με τον τρόπο του πόσο δυνατός είναι. Ένας σούπερ ήρωας, όπως αυτοί που θαυμάζει στην οθόνη. Το όνειρό του ήταν να επισκεφθεί την Disneyland και αυτή την ευχή εξέφρασε στις νεράιδες, χωρίς να χρειαστεί καν να το στεφτεί δεύτερη φορά.

Ο Μάριος ανυπομονούσε πολύ για αυτό το ταξίδι του, ήθελε να συναντήσει από κοντά όλους τους αγαπημένους του ήρωες αλλά και να γνωρίσει αυτόν τον μαγικό κόσμο της Disney.

Ώσπου έφτασε η μέρα της αναχώρησης για τον παραμυθένιο προορισμό. Ο Μάριος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ζούσε το όνειρό του! Πέρασε μοναδικές στιγμές, γνώρισε όλους τους αγαπημένους του ήρωες και έπαιξε σε όλα τα θεματικά παιχνίδια της Disneyland. Ξετρελάθηκε με όλα, αλλά το αγαπημένο του ήταν το Avengers Park, όπου απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο ατρόμητος είναι αφού, χωρίς κανέναν φόβο ή δισταγμό, δοκίμασε όλα τα παιχνίδια!

Τα λόγια του Μάριου και της οικογένειάς του μαρτυρούν την αξέχαστη εμπειρία που έζησαν: «Οπού και να πας, όπου και να κοιτάξεις είναι ονειρεμένα! Τα κτίρια, τα μαγαζιά, τα τρενάκια, τα παιχνίδια και όλα μέσα σε αυτή την πόλη σαν σε παραμύθι. Οι παρελάσεις που γίνονται στη διάρκεια της μέρας, με τους ήρωες της Disney, σε καθηλώνουν. Περάσαμε τέλεια και ήταν μοναδική εμπειρία για εμάς, ένα ταξίδι ζωής που δύσκολα θα κάναμε! Μαγευτικά απλά! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις μοναδικές στιγμές που μας χαρίσατε!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox,