Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο με δεινοσαύρους, νεράιδες και πόνυ – Μάρκος, 3, ηπατοβλάστωμα

Ο Μάρκος είναι ένας «μικρόσωμος» T-Rex, στο σώμα του Black Panther. Αυτό σκέφτεσαι μόλις τον γνωρίσεις! Αναβλύζει τόση δύναμη, που σου φαίνεται απίστευτο ότι την έχει, στα 3 του χρόνια!

Οι δεινόσαυροι είναι οι αδυναμία του και ήδη γνωρίζει πολλά πράγματα για αυτούς! Οι νεράιδες του δεν ξαφνιάστηκαν, λοιπόν, όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει ένα δωμάτιο με τα δυνατά αυτά ζώα! Αλλά… «μαζί με νεράιδες και πόνυ;» απόρησαν, όταν ολοκλήρωσε την ευχή του! «Για την αδελφή μου!», είπε ο Μάρκος με φυσικότητα!

Έτσι κι έγινε! Στο κοινό δωμάτιο που μοιράζεται με τη λίγο μεγαλύτερη αδελφούλα του συνυπάρχουν παιχνίδια σούπερ ηρώων, αυτοκινητάκια, νεράιδες και μικρά πόνυ. Μαζί τους και τα αγαπημένα άγρια ζώα του Μάρκου, οι δεινόσαυροι! Φαινομενικά αταίριαστα όλα μεταξύ τους,  αλλά, πολύ αγαπημένα… και ο μικρούλης μας, την αγαπάει πολύ την αδελφή του, γι’ αυτό και τα ζήτησε!

«Στεγόσαυρος! Τυραννόσαυρος! Τρικεράτοπας!», άρχισε να φωνάζει χαρούμενος καθώς αντίκρισε τους δεινοσαύρους στους τοίχους του δωματίου του! Ήξερε να κατονομάσει όλα τα είδη με μεγάλη ευκολία! Χοροπηδώντας προσπαθούσε να αρπάξει τους μεγάλους δεινοσαύρους από το ράφι και μόλις του τους δώσαμε σκαρφάλωσε στο κρεβάτι του και άρχισε το παιχνίδι, γρυλίζοντας όπως τα δυνατά αγαπημένα του ζώα! Βέβαια, δεν άργησε να εξερευνήσει και το κρεβάτι της αδελφής του ανεβαίνοντας τα σκαλάκια της κουκέτας και περιεργαζόταν γελαστός τις νεράιδες που θα τη συντροφεύουν! Σαν σίφουνας έτρεχε γύρω γύρω σε κάθε γωνιά και δεν αποχωρίστηκε στιγμή τα παιχνίδια του!

«Βλέπουμε τη δύναμή σας και την όρεξή σας να προσφέρετε και αντλούμε δύναμη και εμείς. Μόνο ευχαριστούμε, τίποτε άλλο!» μας είπε η μαμά του και μας κατέκλυσε το μοναδικό συναίσθημα πληρότητας που σε κάθε εκπλήρωση ευχής είναι το ίδιο δυνατό. Το χαμόγελο και η χαρά του παιδιού «μας» αλλά και ολόκληρης της γλυκιάς του οικογένειας ήταν η πολυτιμότερη ανταμοιβή!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά την Bwin για την υιοθεσία της ευχής! Image result for καρδια

Χωρίς τους εθελοντές μας Α. Αναγνωστοπούλου, Ν. Γιαννατά, Σ. Κώτση τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: : Bizzare Stickers, Elite Strom, ΚΕΝΤΙΑ, Blanc de Blanc, Decorex, Ledokosmos.gr, Buyforhome, IKEA, LedOrama.gr-Τζανετης Αντωνιος & Κων/νος Ο.Ε, chef Χρήστος Τσακίρης, AIRBNB

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).