Ένα μαγικό παραμύθι ελπίδας για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), με ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΟΛΥΒΙ του Γιώργου Δ. Λεμπέση

Σας περιμένουμε στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Το Χρυσό Μολύβι», από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στον παραμυθένιο χώρο του The Christmas Factory στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι).Μια “διαφορετική” νεράιδα, ένα ξεχωριστό παιδί, ένα μαγικό ταξίδι πάνω σε ένα  χρυσό μολύβι, ξεδιπλώνεται μέσα από την πένα του Γιώργου Λεμπέση και παίρνει ζωή μέσα από τις υπέροχες εικόνες της Όλγας Σεϊτανίδου.

Ο συγγραφέας Γιώργος Δ. Λεμπέσης θα μας μιλήσει για το πιο συγκινητικό από τα παραμύθια του,  γραμμένο με αγάπη για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να δώσει μαθήματα ζωής σε μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από μία απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Κοντά μας θα βρίσκεται η πρέσβειρα του Οργανισμού κυρία Φαίη Σκορδά!

Ελάτε μαζί με τα μικρά σας για να γνωρίσουμε την Αλθέηα, την Νεκταρία και τον Γκλον Παπγιόν, να ταξιδέψουμε όλοι μαζί νοερά και να πιστέψουμε ότι αν προσπαθήσουμε μπορούμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά αντέχουμε, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες, γιατί όπως λέει και ο Γκλον Παπγιόν στη μικρή Νεκταρία: “Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τις καταιγίδες , μάθε να χορεύεις στη βροχή…”

Λίγα λόγια για το βιβλίο: “Η Νεκταρία εύχεται να γνωρίσει τη νεράιδα Αλθέηα και να ζήσει μαζί της ένα ονειρεμένο ταξίδι. Η ευχή της πραγματοποιείται κι έτσι οι δυο τους, πάνω σε ένα χρυσό μολύβι, ταξιδεύουν σε μια χώρα που δεν υπάρχει στον χάρτη. Γνωρίζουν φανταστικά πλάσματα, όπως ο Γκλον Παπγιόν, και τα βοηθούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Η Νεκταρία διαπιστώνει την τεράστια δύναμη που κρύβεται μέσα της και συνειδητοποιεί πόσο πολύ αξίζει να μάχεται κανείς για τη ζωή του, παρά τα μεγάλα ή μικρά εμπόδια… ”.

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα: “Διαβάζω παντού δημοσιεύματα και κριτικές να αναφέρουν το Χρυσό Μολύβισαν το πιο όμορφο παραμύθι! Αυτό με κάνει περήφανο και χαρούμενο, γιατί έτσι, φαίνεται πώς θα πετύχει το σκοπό του! Θα δώσει χαρά και ελπίδα, στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη απ’ τον καθένα μας. Σας ευχαριστώ!

Μέρος των εσόδων της παρούσας έκδοσης θα διατεθεί στο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, 16675, ΓλυφάδαΤηλ. 210-9637660 & 7, [email protected]