Και αυτά τα Χριστούγεννα τα καταστήματα Anna Maria Mazaraki στηρίζουν το Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για 5η συνεχή χρονιά, με σκοπό την εκπλήρωση των ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Στολίστε τα δώρα σας με την «Αστεροκάρτα», δωρίζοντας 2€, για να συνεισφέρετε και εσείς στο πολύτιμο έργο του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Στο πίσω μέρος της «Αστεροκάρτας» αναγράφεται «Από» & «Προς» και συνοδεύει με τον πιο όμορφο τρόπο τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Ο μοναδικός σχεδιασμός της κάρτας προβλέπει κορδέλα στο πάνω μέρος για να το κρεμάσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ένα χάρτινο αστέρι που για εσάς γίνεται στολίδι, ενώ για τα παιδιά μας απαραίτητη δωρεά. Με κάθε «Αστεροκάρτα» ενισχύετε αυτές τις δύσκολες εποχές, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα με σημαντικό έργο.

Μπορείτε να βρείτε την Αστεροκάρτα τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από ένα παιδικό χαμόγελο δύναμης και αισιοδοξίας. Δώστε σε ένα παιδί τη δύναμη να παλέψει για τη ζωή του.

Το σύνολο των εσόδων θα δοθεί στο Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με βαθύτερη επιθυμία όλων μας να εκπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών που έχουν ανάγκη να πιστέψουν πως όλα είναι πιθανά.