«Ένα πάρτι με πριγκίπισσες θα ήθελα να κάνω νεράιδα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το μπαλάκι που έφυγε από το νεφρό μου», είχε πει η Μάνια στη νεράιδά της. Βλέπετε, το κορίτσι μας είχε μόλις τελειώσει με επιτυχία τις θεραπείες της, και όπως ήταν φυσικό όφειλε να το γιορτάσει. Ποιες πριγκίπισσες ήθελε κοντά της; Μα φυσικά όλες! Έτσι και έγινε.

Οι νεράιδες οργάνωσαν το καλύτερο party, κάλεσαν τους φίλους της Μάνιας και έφεραν όλες τις πριγκίπισσες για να τις γνωρίσει. Όταν οι πριγκίπισσες την αντίκρισαν, έσπευσαν να της συστηθούν και να υποκλιθούν στη δύναμη και το θάρρος που είχε δείξει η γενναία Μάνια στη μάχη με την ασθένειά της, παρά τα 5 της μόλις χρόνια – μία ηρωίδα όπως αυτές των παραμυθιών που τόσο της αρέσουν!

Λαμπερή μέσα στο υπέροχο φόρεμά της, η Μάνια υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους της ως σωστή οικοδέσποινα, καλωσορίζοντάς τους με πολλή αγάπη και με το όμορφο χαμόγελό της. Το πάρτι ξεκίνησε με τη Μάνια να στροβιλίζεται με χάρη στους ρυθμούς ενός πριγκιπικού βαλς με έναν νεαρό πρίγκηπα.

Χαμόγελα, δώρα και πολλή ελπίδα έμελλε να κλείσουν εκείνη τη μοναδική ημέρα, μαζί με μια τεράστια αγκαλιά στην νεράιδά της!

«Θέλω να ξεριζώσω την καρδιά μου να στη δώσω νεράιδα, γιατί σ’ αγαπώ πολύ!», ήταν τα λόγια της Μάνιας. Η νεράιδα πάντα δίπλα της, ήθελε να της χαρίσει το πιο όμορφο ταξίδι που θα το θυμάται μια ζωή και όπως φαίνεται τα κατάφερε.

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πολυχρονιάδου Ήβη, Άρτεμις Τόλλη, Γιάννης Καρβουνάς, Ειρήνη Αδάμου, Αριέτα Δημητρίου, Αιμιλία Κριτικίδη, Δήμητρα Μπουρνάζου, Βασιλική Ρόκου, Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Βικτώρια Γιαλιτάκη, Πέγκυ Παπανδρέου, Τσέργα Μαρία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Δραγούμη Σύλια, Tailored, Αρκομάνης Γιώργος, Balloon.gr, Craft box, Events Music, Fresh Patisserie, Mamapiniata, Ολίνα Παναγιωτοπούλου, Memoirs, Parties2bremembered, Κ.Ε.Μ.Μ.Ε.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Fly Balloons