Είναι κάποιες φορές που η δύναμη της ευχής είναι τόσο άμεση και καταληκτική. Όπως στην περίπτωση της Μανταλίνας. Ένα κορίτσι, που έχει περάσει πολλά, και στον αγώνα αυτόν που δίνει ενάντια στην ασθένειά της είχε ανάγκη να κοιμάται μαζί με τη μητέρα της, γιατί φοβόταν το σκοτάδι και τα δύσκολα όνειρα.

Η Μανταλίνα μας, ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δωμάτιο που θα της ανήκει και θα της χαρίζει αίσθηση ασφάλειας. Όμορφο, φωτεινό, σε ροζ αποχρώσεις το φανταζόταν. Επιθυμούσε ένα διπλό κρεβάτι για να κοιμάται με τη μητέρα της, ένα μπουντουάρ με καθρέφτη, ένα γραφείο, μια ντουλάπα με πολλά ράφια για τα πολλά της ρούχα και έναν ολόσωμο καθρέφτη. Της άρεσαν τα φωτάκια, τα fluffy χαλιά και το ροζ χρώμα. Θα της άρεσε μια ζωγραφιά στον τοίχο με ένα τριαντάφυλλο.

Όλα αυτά τα άκουσε η νεράιδά της και φρόντισε να δημιουργήσει για εκείνη ένα πραγματικά ονειρεμένο δωμάτιο. Και μια μέρα, ενώ η Μανταλίνα πήγε στο σχολείο της κανονικά, τη συνάντησε η νεράιδά της και της είπε ότι θα αργήσει η εκπλήρωση της ευχής της, με την πρόφαση ότι τάχα είχαν κάποιες ατυχίες με τις εργασίες. Πήγαν μαζί να δούνε το «πρόβλημα» και η Μανταλίνα έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας το καινούργιο της δωμάτιο.

Η αντίδρασή της ήταν συγκλονιστική, όταν μπήκε στο δωμάτιό της. Αυτό που αντίκρισε, δεν θύμιζε σε τίποτα το παλιό, η μεταμόρφωση ήταν απίστευτη. Δάκρυα χαράς έτρεχαν από τα μάτια της και έλεγε συνέχεια πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό ήταν δικό της, ήταν σαν να έβλεπε ταινία.

Ή, μάλλον, ένιωθε σαν να έπαιζε σε ταινία, σαν να έγινε αληθινή πριγκίπισσα. Έτσι μας είπε. Και συμπλήρωσε πως σε αυτό το δωμάτιο θα έκανε τα πιο όμορφα όνειρα! Από την πρώτη εκείνη νύχτα κοιμήθηκε μόνη της, χωρίς τη συντροφιά της μητέρας της, μετά από πολλούς μήνες!

Ένα παιδί ταπεινό και πολύ ευγνώμων με μια ανοιχτή αγκαλιά και ένα χαμόγελο μέσα από την ψυχή της που φώτιζε όλο το πρόσωπο της! Η μητέρα της έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές έκτοτε, για να μας ευχαριστήσει για την υπέροχη αυτή αλλαγή στη ζωή της Μανταλίνας.

θερμά την Roche Hellas για τη δωρεά καθώς και την ομάδα εργαζομένων που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Πολίτη Φανή, Κατερίνα Τσολάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: DILANI EΠΙΠΛΑ, ΛΑΚΙΩΤΗΣ,  F.G. EUROPE ΑΕ & F.G. EUROPE ESKIMO, ΑΕ ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟς, ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΛΗΣ, VITEX, STICKY, COSMIN HOME FASHION, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ, Σ. ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, GIFT AND DESIGN, MYIKONA, HOME FULL, COSMOCARPET, LEDISON  ABO SHOP, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS