Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη και ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ διοργανώνουν το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar, από τις 10:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου.

Σας περιμένουμε όλους για να πούμε μαζί τα κάλαντα στολίζοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με Αστέρια της ευχής, να ψήσουμε κουλουράκια και να γεμίσουμε αυτές τις γιορτές με άρωμα αισιοδοξίας και προσφοράς!

Στο Bazaar θα πωλούνται δημιουργίες των μαθητών όλων των βαθμίδων και μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την εκπλήρωση της ευχή που υιοθέτησαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη. Σας προσκαλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε δύναμη στην ευχή του Πολυχρόνη, που ευχήθηκε να αποκτήσει ένα δωμάτιο με τσουλήθρα!

Στη φιλανθρωπική αγορά θα βρείτε μοναδικές ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και με κάθε αγορά σας θα φέρνετε την ευχή του  Πολυχρόνη πιο κοντά στην εκπλήρωση!

Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα παιδί να πιστέψει πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το να γίνει καλά!

Σας περιμένουμε!