Χρώματα παστέλ, με ιδιαίτερη προτίμηση στο μωβ, μοντέρνο εφηβικό σχεδιασμό και λιτές γραμμές στα έπιπλα μας ζήτησε η Μάντυ. Σωστή δεσποινίδα, ήξερε πολύ καλά τι θέλει και μας τα εξήγησε όλα αναλυτικότατα. Όταν ήρθε η ώρα να μας πει ποια είναι η μεγαλύτερή της επιθυμία, αναφώνησε «Ένα καινούργιο δωμάτιο!». Αυτό ήταν που υπερίσχυσε έναντι όλων των άλλων σκέψεων που είχε και δεν δίστασε στιγμή να μας πει ότι αυτό είναι που πραγματικά θέλει. Και η ανυπομονησία της ήταν ολοφάνερη από το πρώτο λεπτό.

Ανυπομονούσε να αντικρίσει ένα ολοκαίνουργιο δωμάτιο, που θα την αντιπροσώπευε πλέον καθώς οδηγείται στην εφηβεία και δεν θα θύμιζε σε τίποτα το παλιό παιδικό της δωμάτιο. Εκτός ίσως από την εντοιχισμένη ροζ ντουλάπα, που δεν ήθελε να αλλάξουμε.

Το δωμάτιο θα το μοιράζεται με τη μικρότερη αδερφή της και καθώς τα κορίτσια είναι πολύ αγαπημένα, η Μάντυ φρόντισε να συμπεριλάβει χρώματα και πράγματα που αρέσουν και σε εκείνη. Δεν ήταν και δύσκολο, άλλωστε, καθώς οι αποχρώσεις του μωβ είναι οι αγαπημένες και των δύο.

Η Μάντυ, όμως, είναι και gamer. Γι’ αυτό και ήταν πολύ συγκεκριμένη στις καρέκλες γραφείου που ήθελε. Είχε κάνει την έρευνά της και είχε βρει αυτές ακριβώς που ονειρευόταν. Ξεκαθάρισε στη νεράιδα της πως ήθελε μόνο τις συγκεκριμένες. Και πολύ καλά έκανε, καθώς το αποτέλεσμα τη δικαίωσε απόλυτα! Ένα μοντέρνο, δωμάτιο, μίνιμαλ, σε παστέλ αποχρώσεις λιλά και ροζ ετοιμάστηκε.

Σε όλο το ταξίδι της ευχής της, η Μάντυ δεν έκρυψε στιγμή την ανυπομονησία της, αλλά και τη χαρά της καθώς σχεδίαζαν μαζί με τη νεράιδά της το δωμάτιο. Κι έφτασε η πολυπόθητη μέρα, που το δωμάτιο ήταν έτοιμο. Τις ώρες που οι νεράιδες διακοσμούσαν, έστρωναν σεντόνια, κρεμούσαν κουρτίνες και γενικά έβαζαν όλες τις τελευταίες πινελιές, η Μάντυ έλειπε στο σχολείο και στις δραστηριότητές της. Ήξερε όμως ότι όταν επέστρεφε σπίτι, θα έβλεπε το καινούργιο της δωμάτιο. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, δεν δίστασε στιγμή. Έτρεξε κατευθείαν και άνοιξε την πόρτα. Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της μεμιάς και δεν έφυγε από εκεί! Εξερευνώντας κάθε σπιθαμή του, ανακάλυπτε δώρα και εκπλήξεις. Το μικρό σπιτάκι στον τοίχο, πάνω από την κουκέτα την ενθουσίασε και μας δήλωσε αμέσως ότι πλέον εκεί θα μπορεί να βάζει όλα της τα πράγματα.

Η χαρά ήταν έκδηλη στα πρόσωπα και στις αντιδράσεις και των δύο κοριτσιών και η αγάπη μεταξύ τους αλλά και με τους γονείς τους ξεχείλιζε πραγματικά. Η Μάντυ υποσχέθηκε στη μαμά της ότι θα το φροντίζει το καινούργιο της δωμάτιο, θα το διατηρεί καθαρό και περιποιημένο κι εκείνη την αντάμειψε με ένα γλυκό φιλί.

θερμά τα Cook-Shop για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαριάννα Γούτου, Μαρία Τσική, Βίβιαν Καλογήρου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, JYSK, Skroutz, IKEA, Pennie, Notos, Απολλώνειον, WarmHome, Linardakis Cargo, Baby Bear

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!