Ποιος δεν εντυπωσιάζεται από τους σούπερ ήρωες και τις υπερφυσικές τους δυνάμεις; Ποιος δεν ονειρεύεται να είχε – έστω για λίγο – την αντοχή του Hulk, την πανοπλία του Ironman, τα αντανακλαστικά του Captain America ή την ταχύτητα του Spiderman; Ο μικρός μας Μάξιμος μαγεύεται από όλα αυτά και σίγουρα εμπνέεται, για να αντιμετωπίσει «τους κακούς» της δικής του περιπέτειας.

Στην πορεία ανακάλυψε πως, πέρα από τον κόσμο των υπερηρώων, με τη δράση και τις μάχες, υπάρχει κι ένα ονειρεμένο μέρος – με νεράιδες και ξωτικά, με δυνάμεις πιο ισχυρές. Ένα μέρος, όπου οι ευχές εκπληρώνονται. Αρκεί να τους πεις την πιο βαθιά επιθυμία που έχεις και να εκμυστηρευτείς αυτό που ξέρεις πως θα κάνει την καρδιά σου να φουσκώσει από ευτυχία!

Για τον Μάξιμο, ήταν μονόδρομος: Ήθελε να έχει συντροφιά στο δωμάτιό του τους αγαπημένους του σούπερ ήρωες, πλαισιωμένους με τα αγαπημένα του χαρούμενα χρώματα και με ένα κρεβάτι κουκέτα, για να μείνει μαζί του το μικρότερο αδελφάκι του που υπεραγαπά.

Ώσπου τα ξωτικά να συντονίσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, με μικρές εκπλήξεις φρόντισαν να υπενθυμίζουν στον Μάξιμο πως οι νεράιδες είναι στο πλευρό του και πως όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα έχει φανταστεί.

Για την ημέρα της ευχής του, είχε φυλάξει την αγαπημένη του στολή του Spiderman. Τη φόρεσε και γεμάτος ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, μόλις οι νεράιδες τον κάλεσαν, μπήκε στο νέο του δωμάτιο. Τα μάτια του έλαμψαν και αμέσως έτρεξε να αγκαλιάσει τους ήρωες που κοσμούν το πάπλωμά του! Μετά, πήρε θέση με περηφάνια στο καινούριο γραφείο του, αλλά την προσοχή του αιχμαλώτισαν τα δώρα, που άνοιξε μαζί με τα αδέλφια του. Ξεπρόβαλαν οι φιγούρες ηρώων και η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Απόλαυσε ώρες παιχνιδιού με τις νεράιδες ευτυχισμένος και γεμάτος! Δεν περίμενε πως θα υπήρχαν πια άλλες εκπλήξεις, αλλά τα πονηρά ξωτικά είχαν άλλα σχέδια. Μια υπέροχη τούρτα με αναφορές στους ήρωες της Marvel ήταν ο πιο εντυπωσιακός και γευστικός επίλογος της ημέρας! Τι όμορφος, τελικά, ο νεραϊδόκοσμος!

Ευχαριστούμε τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την δωρεάν διάθεση rapid test στους εθελοντές των ευχών μας

θερμά την SRS Group of Companies για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Άντζελα Λιβγιέρη, Αγάπη Χρηστίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cake Me, Elite Strom, Go Kids Athens, IKEA, Jysk, Linardakis Cargo, The Walt Disney Company Greece, Veis, Vitex, ZorluTeks

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!