Η Μαρία μας αμφιταλαντεύτηκε αρκετά για την ευχή της. Δεν μπορούσε να αποφασίσει ανάμεσα σε ένα καινούργιο δωμάτιο και σε ένα ταξίδι. Ο κορονοϊός σε συνδυασμό με την εύθραυστη υγεία της, έβαλε φρένο στις σκέψεις για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Όμως η Μαρία ακόμα δεν ήταν σίγουρη.. οι νεράιδες δεν ήθελαν να την πιέσουν κι έτσι περίμεναν να το σκεφτεί καλύτερα. Πέρασε αρκετός καιρός και ένα πρωινό, η νεράιδά της δέχτηκε το πολυπόθητο τηλεφώνημα. Η Μαρία είχε αποφασίσει και ήταν πλέον σίγουρη για την επιλογή της. Ήθελε να αποκτήσει ένα καινούργιο δωμάτιο. Είχε ονειρευτεί ακριβώς πώς το ήθελε και η νεράιδά της υπομονετικά άκουσε όλες τις επιθυμίες της, ώστε να δημιουργήσει τον χώρο που θα έφερνε το χαμόγελο στα χείλη της Μαρίας. Παρέα, επέλεξαν τα χρώματα, τα έπιπλα, ακόμα και το χαλί και το φωτιστικό. Φυσικά, η νεράιδα πρόσθεσε και πολλές ακόμα πινελιές, που τελικά ενθουσίασαν το κορίτσι μας.

Το δωμάτιο της Μαρίας ξεκίνησε να ετοιμάζεται από νωρίς. Αφού βάφτηκε και συναρμολογήθηκαν τα έπιπλα, σειρά είχε η διακόσμηση από τις νεράιδες! Όσο έκαναν τα μαγικά τους, η Μαρία με την οικογένειά της, πήγαν μία ωραία βόλτα και απόλαυσαν ένα υπέροχο γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Μαρία άνοιξε την πόρτα και αντικρίζοντας το καινούργιο της δωμάτιο, έβγαλε ένα επιφώνημα ενθουσιασμού! Ήταν όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί!

Κοίταζε γύρω της και εξερευνούσε κάθε σπιθαμή του δωματίου της. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε, την ενθουσίασε περισσότερο το καινούργιο της κρεβάτι και το καινούργιο της γραφείο, όπου είπε ότι θα ξεκινήσει να γράφει τα συγγράμματά της. Ελπίζουμε κι εμείς να διαβάσουμε κάποτε τις ιστορίες της και της ευχόμαστε η ιστορία της δικής της ζωής να είναι τόσο χαρούμενη, όσο και η μέρα που εκπληρώθηκε η ευχή της.

θερμά τη SMILE KIOSK για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Τάνια Γεωργουλέτη, Σοφία Καραπουλουτίδου, Γιώτα Κωτσοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Ελαιοχρωματισμοί Verdian Karasani, Brothers in law, Digital Wave, Vitex, VEIS, Newhome Χ.Ι.Χυτήρογλου, Κωνσταντίνος Σάλτας, Pakketo, ΔΙΑΦΑΝΟ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, TaxivanTransfers, Orange Home, Γλυκό ψωμί, Blanc de blanc, LINARDAKIS CARGO, Craftbox, MyIkona

 

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency