Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο – Μαρία, 16, λέμφωμα Hodgkin

Στην πρώτη επικοινωνία με τη Μαρία άκουσα ένα κορίτσι γλυκό αλλά και πολύ ντροπαλό.

Κατάφερνε να δείχνει συγκρατημένη, ωστόσο η μαμά της μάς μετέδιδε την αγωνία και την ανυπομονησία της για το πώς θα είναι το δωμάτιό της!

Είχε περιγράψει ένα δωμάτιο μοντέρνο σε τόνους του γκρι και του λευκού και με διάφορα είδη φωτισμού… led φωτάκια, lightbox και πολλά ακόμα! Τα είχε σχεδιάσει όλα στο μυαλό της! Και επειδή ήθελε πολύ το νέο της δωμάτιο να έχει χώρο για να μοιράζεται όμορφες στιγμές με τις μεγαλύτερες αδελφές της, μάς είπε ότι το φανταζόταν με υπερυψωμένο κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι στο κάτω μέρος.

Ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία με τη μαμά της για να οργανώσουμε κάθε λεπτομέρεια χωρίς η Μαρία να υποψιαστεί οτιδήποτε και να την περιμένει μια τεράστια έκπληξη!

Όσο πλησίαζαν οι ημέρες, η νεαρή μας ανυπομονούσε και αναρωτιόταν πώς θα προλαβαίναμε να υλοποιήσουμε τα πάντα σε μία μόνο μέρα! Δεν φανταζόταν με τίποτα ότι όσο οι νεράιδες και τα ξωτικά ετοίμαζαν το δωμάτιο των ονείρων της, εκείνη θα περνούσε ένα υπέροχο διήμερο με την οικογένειά της και τις φίλες της!

Η ημερομηνία της εκπλήρωσης της ευχής της, μόνο τυχαία δεν ήταν… Παραμονή του Νέου Έτους! Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα, νέο δωμάτιο για να ζήσει υπέροχες στιγμές και να κάνει όνειρα για το μέλλον…

Και έφτασε η μέρα που περίμενε! Την υποδεχτήκαμε γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό στο σπίτι, της κλείσαμε τα μάτια και την καθοδηγήσαμε στο κατώφλι του δωματίου της. Με το που το αντίκρισε, το πρόσωπό της έλαμψε και μέχρι τη στιγμή που την αποχαιρετίσαμε δεν είχε πάψει στιγμή να χαμογελά και να μοιράζεται τη χαρά της με την οικογένεια και τις φίλες της!

Επεξεργαζόταν τα πάντα γύρω της, κάθε σημείο, κάθε λεπτομέρεια και συγκινημένη μάς είπε πως ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι μπορούσε να φανταστεί!

Το πρώτο βράδυ της νέας χρονιάς η Μαρία είδε τα πιο όμορφα όνειρα στο δωμάτιο που τόσο καιρό ευχόταν ν’ αποκτήσει! Δική μας ευχή, στο νέο της “κόσμο” να ζήσει τις πιο υπέροχες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπά!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Α. Αναγνωστοπούλου, Γ. Καρβουνά και Ν. Γιαννατά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Elite Strom, ΚΕΝΤΙΑ, 24HOME, HOMECORNER, Βιοκαρπέτ, Pomola.gr Νικολάου, Sticky, Καρώνης Ηλεκτρικά, Ρυθμός Α.Ε., Rigas Furniture, Cap Cap

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).