Η Μαριάμ ονειρευόταν να πάει στην Disneyland Paris, για να δει από κοντά όλους τους ήρωες με τους οποίους μεγαλώνει και της κρατούν συντροφιά σε πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της. Έτσι, όταν οι νεράιδες τη ρώτησαν ποια είναι η ευχή της που θέλει να εκπληρώσουν, δεν δίστασε στιγμή: «Να πάω στην Disneyland, αναφώνησε γεμάτη ενθουσιασμό.

Η Μαριάμ τρελαίνεται για μεγάλα λούνα παρκ, θέλοντας να δοκιμάσει όλα τα παιχνίδια που μπορεί. Το πάρκο της Disneyland της φαντάζει μαγικό, γεμάτο ένα σωρό τρενάκια, παιχνίδια και άπειρες εκπλήξεις με τους αγαπημένους της ήρωες. Έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στις πριγκίπισσες της Disney που κυριαρχούν στο δωμάτιό της.

Είναι τέτοια η αγάπη της για τον παραμυθένιο κόσμο της Disney, που δεν πτοήθηκε από τη μεγάλη αναμονή που έφερε η πανδημία. Αμφιταλαντεύτηκε λίγο, αλλά τελικά παρέμεινε σταθερή στη βαθύτερη επιθυμία της. Και η νεράιδα της φρόντισε να της οργανώσει μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Επισκέφθηκε όλα τα παιχνίδια, περπάτησε στους δρόμους των παραμυθιών, είδε από κοντά όλους τους ήρωες και τις πριγκίπισσες, καθώς και το περίφημο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, που έβλεπε στις ταινίες και τώρα είχε τη δυνατότητα να μπει μέσα! Έμαθε βέβαια και ακόμα περισσότερα πράγματα για τον υπέροχο αυτό κόσμο. Όταν, δε, γευμάτισε με τις πριγκίπισσες, το κλίμα ήταν βασιλικά ξεχωριστό!

Η Μαριάμ ήταν ενθουσιασμένη, όλη η οικογένεια έζησε μία αξέχαστη μοναδική εμπειρία. Πόσο όμορφο να ζωντανεύει ένα παραμυθένιο όνειρο!

θερμά την L’Oréal Hellas για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox