Η Μαριάννα διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση από τις πρώτες μέρες της ζωής της. Είναι ένα σπάνιο πλάσμα, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω, αλλά «ρουφάει» τη ζωή και την κάθε μέρα της!

Είναι ένα κοινωνικό κορίτσι, χαρούμενο και επικοινωνιακό, με ένα μεγάλο όνειρο: να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Και πρώτη στάση ήθελε να είναι το Παρίσι. Είναι μια πόλη που αγαπάει πολύ και, επειδή τρελαίνεται για τα μουσεία και τα αξιοθέατα, θέλει να πάει και να δει όλα αυτά που έχει ανακαλύψει μέσα από το ίντερνετ. Ξέρει τα πάντα για το Λούβρο και ανυπομονούσε να δει τη Νίκη της Σαμοθράκης και τη Μόνα Λίζα. Εννοείται πως ήθελε να πάει και στον Πύργο του Άιφελ, αλλά και να δοκιμάσει όλα τα διαφορετικά γαλλικά γλυκά, μια και είναι και λάτρης του γλυκού.

Αυτή ήταν η ευχή της Μαριάννας και όταν την έλεγε στις νεράιδες, έλαμπε ολόκληρη. Μας είπε επίσης πως μαθαίνει και γαλλικά, που της αρέσουν πολύ, και ενθουσιάστηκε που θα έκανε εξάσκηση στη γλώσσα. Και μπορεί να χρειάστηκε να περιμένει, λόγω της πανδημίας, όμως αυτό δεν μείωσε καθόλου τη χαρά και την προσμονή της μέχρι που έφτασε η μεγάλη μέρα της αναχώρησης.

Με τους γονείς και την αυτοκόλλητη αδερφή της (πάνε «πακέτο» όπως μας είπε) εξερεύνησαν την Πόλη του Φωτός, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα, έκαναν βόλτα με πλοίο στον Σηκουάνα και βεβαίως δοκίμασε όλες τις γαλλικές λιχουδιές που λαχταρούσε.

Όταν γνωρίζει κάποιος τη Μαριάννα, δεν μπορεί να μην την αγαπήσει. Είναι τόσο επικοινωνιακή, τόσο κοινωνική, θέλει συνεχώς να συναναστρέφεται με κόσμο και το χαμόγελό της μιλάει κατευθείαν στην καρδιά σου. Στην καρδιά μας, όμως, μίλησαν και τα λόγια της μητέρας της: «Ήρθαμε σε μια ξένη πόλη και πλέον έχουμε δύο οικογένειες: τη δική μας και του Make-AWish. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!».

θερμά τη HENKEL για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas, MyIkona, Craftbox