Η Μαρία βιώνει εδώ και καιρό τον εγκλεισμό και τους περιορισμούς. Το νοσοκομείο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς της, οι δυσκολίες, όμως, που βιώνει, δεν την εμποδίζουν να είναι ένα γλυκό και πρόσχαρο κορίτσι, ώριμο και απόλυτα συνειδητοποιημένο. Βαθύτερη της επιθυμία, να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορεί να διαβάζει, αλλά και να βλέπει τις αγαπημένες της ταινίες.

Μία αναποδιά τελευταίας στιγμής δημιούργησε αγωνία στη μικρή μας. Για τις νεράιδες, όμως, δεν υπάρχουν αξεπέραστα εμπόδια και έτσι, κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία ώστε η Μαρία να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία την ημέρα της ευχής της.

Μία όμορφη και ηλιόλουστη μέρα, η οικογένειά της και κάποιοι οικογενειακοί φίλοι συγκεντρώθηκαν σε ένα όμορφο εστιατόριο, προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί μία ξεχωριστή ημέρα. Μια ημέρα που θα έμενε αξέχαστη σε όλους, αλλά πολύ περισσότερο στην Μαρία.

Μετά από αυτό το όμορφο γεύμα, η αγωνία κορυφώθηκε, καθώς η συνέχεια θα περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις τόσες που η Μαρία δε θα μπορούσε να φανταστεί!!! Επόμενος προορισμός ήταν ένα φωτεινό και μεγάλο σπίτι βραχυπρόθεσμης μίσθωσης, όπου η Μαρία αντίκρισε για πρώτη φορά το καινούριο της laptop! Τα μάτια της έλαμψαν από χαρά, ενώ ταυτόχρονα το χαμόγελό της φανέρωνε την ευτυχία και τον ενθουσιασμό της. Το κορίτσι μας περιεργάστηκε με κάθε λεπτομέρεια κάθε μικρό και μεγάλο κουτί ξετυλίγοντας ανυπόμονα το χαρτί περιτυλίγματος από κάθε συσκευασία.

Η Μαρία είχε αποκτήσει το πολυπόθητο laptop της, όμως, οι εκπλήξεις δεν τελείωσαν εκεί! Εκείνη και η οικογένεια της θα διανυκτέρευαν στο σπίτι, έχοντας την ευκαιρία να κάνει ένα ξεχωριστό sleepover με την καλύτερή της φίλη!!! Διάλεξαν πρώτες το δωμάτιο τους και οι επόμενες ώρες κύλησαν με πολύ γέλιο και τεράστια χαμόγελα στα πρόσωπα όλων!

Η μητέρα της, συγκινημένη και απόλυτα ευτυχισμένη, μας εκμυστηρεύτηκε πως η Μαρία βίωσε την ημέρα αυτή ως την καλύτερη της ζωής της. Ήταν η ανταμοιβή της για όλες τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά. Γέμισε με αναμνήσεις αξέχαστες και το χαμόγελό αυτό θα την ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμα!!!

τους εθελοντές μας: Χαρά Μασιακού, Νικολέτα Κοντογιαννίδου, Μπόρις Άνκεβ

τους χορηγούς σε είδος: Bella Vespa, Max Perry, Βιοκυτταρική Πρόγνωση, Μουσέλης Μικροβιολογικό

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!