Η ευχή της Μαρίας; Ένα μαλλιαρό φιλαράκι το οποίο θα μπορούσε να της δίνει τη δύναμη, που χρειάζεται στις δύσκολες στιγμές της. Η δουλειά των νεράιδων μας; Να εκπληρώσουν την ευχή της με τον πιο όμορφο τρόπο.

Μία μέρα λοιπόν, η Μαρία είχε κανονίσει να βρεθεί με την κολλητή της, και καθώς περνούσαν τις ώρες τους ανέμελα μέσα στο παιχνίδι και τη χαρά, χτύπησε το κουδούνι. Ποιος θα μπορούσε να είναι όμως; Η Μαρία σίγουρα δεν περίμενε καλεσμένους. Όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρισε δύο νεράιδες. Στην αρχή παραξενεύτηκε, γρήγορα όμως κατάλαβε πως οι νεράιδες δεν είχαν έρθει μόνες τους. Είχαν φέρει μαζί τους το πιο γλυκό σκυλάκι, το οποίο η Μαρία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά! Ο Τόμπι, όπως είχε αποφασίσει να τον ονομάσει, ήταν εκεί, πανέμορφος, χαδιάρης και έτοιμος για πολλές αγκαλιές και παιχνίδια. Μία νέα, δυνατή, παντοτινή φιλία μόλις είχε ξεκινήσει!

Ο Τόμπι είχε έρθει μαζί με την «προίκα» του: κρεβατάκι, παιχνίδια, λουράκι, ρουχαλάκια, σαμπουάν, χτένα και όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα του. Ένα βουνό από τα πολυαγαπημένα της πατατάκια και μερικά ακόμα δώρα για την ίδια, ήταν το καλύτερο κλείσιμο της ημέρας της Μαρίας.

Είναι σίγουρο ότι το νέο μέλος της οικογένειας θα χαρίσει σε όλους ατελείωτες ώρες χαράς, παιχνιδιού και αγάπης!

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: PET CITY, PET DC, TAXIPET, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Αδαμίδου, Τάνια Γεωργουλέτη