Εύχομαι να συναντήσω την Ελένη Φουρέιρα – Μαρία, 12, Κυστική Ίνωση

Από την πρώτη στιγμή, η Μαρία ήταν απόλυτα σίγουρη για την ευχή της! «Θέλω να συναντήσω την Ελένη Φουρέιρα! Θα περιμένω όσο κι αν χρειαστεί, για να τη δω! Ξέρω ότι ταξιδεύει πολύ, την ακολουθώ στο Instagram άλλωστε!» Η μικρή μας είναι ένα γλυκύτατο, υπερκινητικό πλάσμα. Αγαπάει το χορό και το τραγούδι, μα περισσότερο απ’ όλα αγαπά την Ελένη! Η επιθυμία της διαταγή για εμάς. Έτσι σε συνεργασία με την Panik Records και την Ελένη φυσικά, βρήκαμε την ιδανική ημερομηνία όπου οι δυο τους θα είχαν το χρόνο να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν ένα ολόκληρο απόγευμα μαζί!

Οι ετοιμασίες ήταν πυρετώδεις από πολύ νωρίς το πρωί! Η Μαρία ξύπνησε από τις 7 και ανυπομονούσε για τη μεγάλη συνάντηση! Η μέρα της είχε πολλές ετοιμασίες, όπως πρόβα για ρούχα, παπούτσια και μακιγιάζ… Αντίστοιχα, στο χώρο του ξενοδοχείου έπρεπε να μπουν μπαλόνια, λουλούδια, αστεράκια, και φυσικά πολλά δώρα! Το πιο ξεχωριστό δώρο όμως το είχε φέρει μαζί της η ίδια η Ελένη όταν έφτασε στο ξενοδοχείο. Ήταν το αγαπημένο της ροζ καπέλο και ανυπομονούσε να τη συναντήσει και να της το χαρίσει!

Και η Μαρία μας όμως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο! Μόλις έφτασε και αντίκρισε την Ελένη, έτρεξε κατά πάνω της και την αγκάλιασε σφιχτά! Αυτό ήταν, έδεσαν αμέσως! O χρόνος κυλούσε γρήγορα και οι δυο τους γνωρίστηκαν καλύτερα. Μίλησαν, έπαιξαν θάρρος ή αλήθεια, έγραψαν αφιερώσεις η μία στην άλλη στα αναμνηστικά τους μπλουζάκια, χόρεψαν, τραγούδησαν, γέλασαν. Μια δυνατή φιλία γεννήθηκε εκείνη τη μέρα. Η Μαρία έλεγε συνέχεια «τσιμπήστε με να δω εάν όντως το ζω αυτό σήμερα», ενώ η Ελένη μάς εκμυστηρεύτηκε ότι η αγκαλιά της μικρής μας ήταν η πιο ζεστή και αληθινή αγκαλιά που είχε λάβει  ποτέ! Όλοι εμείς οι παρόντες είδαμε δύο κορίτσια που αν και γνωρίστηκαν εκείνη τη μέρα, ενώθηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά φιλίας για πάντα!

Ευχαριστούμε θερμά για την Υιοθεσία Ευχής το Make-A-Wish Cookie – Εθελοντές Λάρισας

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στην Ελένη Φουρέιρα και την Panik Records για την αγάπη τους προς τη Μαρία και την εκπλήρωση της ευχής της.

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, Fresh, HAIRKAT

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).