Ένα τόσο εξωστρεφές και με χιούμορ κορίτσι, που η ζωντάνια του ξεσηκώνει όλους γύρω της. Τα ενδιαφέροντα της Μαρίας τόσα πολλά, που δεν μπορούν να χωρέσουν σε μια μέρα!  Και η μεγάλη της αγάπη, φυσικά, να ζει νέες, μοναδικές εμπειρίες.

Το σκέφτηκε καλά για την ευχή της. Ήταν πολλά αυτά που ήθελε να κάνει, τόσες εμπειρίες νέες να αποκτήσει. Της δώσαμε κι εμείς τον χρόνο της. Θέλαμε να κοιτάξει καλά μέσα της και να αποφασίσει. Άλλωστε, επρόκειτο για τη βαθύτερη ευχή της, όχι μια απλή παρόρμηση. Σκέφτηκε, λοιπόν. Σκέφτηκε καλά. Και, παρόλο που ήταν πολλά αυτά που θα της άρεσε να κάνει, παρέμεινε σταθερή σε αυτό που είχε αποφασίσει εξαρχής, μια και το είχε πραγματική ανάγκη: ένα καινούργιο κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Το δικό της είχε χαλάσει και είχε σπάσει και η οθόνη του. Αυτό θα ήταν η νέα της αρχή, σύντροφος σε κάθε εξόρμηση, παρόρμηση και νέα εμπειρία που θα θελήσει στο μέλλον να αποκτήσει. Με αυτό, θα απαθανάτιζε κάθε στιγμή μοναδική!

Φυσικά, η μέρα της ευχής της δεν θα ήταν απλή υπόθεση. Όπως εμπιστεύτηκε στις νεράιδες, αυτό που θα την ενθουσίαζε θα ήταν να πάει σε ένα escape room με θέμα θρίλερ! Είχε, άλλωστε, άπλετο θάρρος! Οι νεράιδες δεν της χάλασαν χατίρι! Η Μαρία έζησε μια υπέροχη και πρωτόγνωρη για εκείνη εμπειρία. Το escape room ήταν ό,τι ακριβώς ήθελε. Όμως, εκτός από τη λύση του γρίφου και τα στοιχεία του, το escape room είχε κι άλλες εκπλήξεις. Κάθε τόσο ανακάλυπτε δωράκια μέσα στο δωμάτιο!

Αναμενόμενα, η Μαρία δεν φοβήθηκε λεπτό μέσα στο escape room. Για τις νεράιδές μας, από την άλλη, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο! Με ενθουσιασμό και πολλά χαμόγελα, παρέα με τον αγαπημένο της ξάδερφο, κατάφερε να λύσει όλους τους γρίφους και να βγει από το δωμάτιο.

Στη συνέχεια, απόλαυσε ένα λαχταριστό γεύμα, με αποκορύφωμα ένα φανταστικό γλυκό, ειδικά φτιαγμένο για εκείνη και τις διατροφικές της ιδιαιτερότητες. Φυσικά, όταν της «σέρβιραν» το κινητό στο εστιατόριο, το πρόσωπό της έλαμψε κυριολεκτικά! Κι όπως μας είπε η ίδια, ήταν μία αξέχαστη μέρα, γεμάτη χαρά και αγάπη!

Τα πιο συγκινητικά λόγια ήρθαν από τη μητέρα της, που μας είπε ότι το παιδί της «γέμισε». Γέμισε χαρά, γέμισε αγάπη! Πήρε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζονταν όλοι τους και όχι μόνο σε επίπεδο δώρων, αλλά κυρίως σε επίπεδο συναισθημάτων. Η ευγνωμοσύνη και η χαρά στα μάτια και στη φωνή όλης της οικογένειας δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία ότι η Μαρία είχε κερδίσει πολλά περισσότερα από ένα καινούργιο κινητό!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ηλέκτρα Αγγελοπούλου, Τάνια Γεωργουλέτη, Μαρία Κόκκα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, TGI Friday’s, The Mindtrap Tsimiski, FYC Frozen Yoghurt Café, Rito’s Food

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!