Η 15χρονη Μαριλένα εξέπληξε τους γονείς της, όταν πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε η ίδια μαζί μας. Ήξερε από την αρχή τι ήταν αυτό, που επιθυμούσε περισσότερο: να συναντήσει τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης της τηλεοπτικής σειράς «Οι Παγιδευμένοι». Και ήξερε ότι οι νεράιδες και τα ξωτικά θα τα κατάφερναν! Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της ευχής της.

Νεράιδες και ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους και οργάνωσαν μία αξέχαστη εμπειρία για τη Μαριλένα. Με την οικογένειά της, ταξίδεψαν στην Αθήνα, σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο. Ξεκουράστηκαν και την επόμενη μέρα, από νωρίς, ξεκίνησαν οι ετοιμασίες. Η Μαριλένα φόρεσε τα ολοκαίνουργια ρούχα, που της είχε στείλει η νεράιδά της, και αφέθηκε στις περιποιήσεις της κομμώτριας, που την επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο για να τη χτενίσει. Κι αφού ετοιμάστηκαν, ξεκίνησαν με ένα πολυτελές βαν, για την τοποθεσία όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Φτάνοντας, είδε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην είσοδο και τα μάτια της άστραψαν! Όταν μπήκε και αντίκρισε και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, έλαμψε ολόκληρη. Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό της και δεν έφυγε για πολλές μέρες μετά, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της. Η Μαριλένα είχε την ευκαιρία να δει πώς γίνονται τα γυρίσματα, να συνομιλήσει με τους αγαπημένους της ηθοποιούς και, φυσικά, να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Σαν να γνωρίζονταν από χρόνια, κάθισαν μαζί με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ και τα είπαν σαν φίλες, γέλασαν με την ψυχή τους και άνοιξαν τα δώρα της. Η μεγαλύτερη, όμως, έκπληξη για εκείνη ήταν όταν της ανακοίνωσαν ότι θα συμμετείχε κι εκείνη σε μία σκηνή, μαζί με το συνομήλικο κορίτσι, που ήδη παίζει στη σειρά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Σαν έμπειρη επαγγελματίας ακολούθησε όλες τις οδηγίες, που της δόθηκαν, και με την αδερφή της να εκτελεί χρέη βοηθού σκηνοθέτη, όλοι μαζί απόλαυσαν τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Η Μαριλένα έπλεε σε πελάγη ευτυχίας και όλοι οι συντελεστές φρόντισαν να την αγκαλιάσουν και να την κάνουν να νιώσει άνετα και οικεία. Αξέχαστες αναμνήσεις, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη της και θα της θυμίζουν πάντα ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και αυτά που ίσως φαντάζουν άπιαστο όνειρο.

Ευχαριστούμε θερμά τους #WishMaker Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Πέτρος Λαγούτης, Κίμωνας Κουρής για τoν χρόνο και την αγάπη που αφιέρωσαν στην Μαριλένα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους #WishMaker mate Βασίλης Γαλλιάκης  και Τέσσα Κορλέτη!

θερμά το ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ Ι. ΜΑΡΤΙΝΟΥ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Φανή Πολίτη, Πόπη Μικεδάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: BLUE STAR FERRIES, OASIS HOTEL APARTMENTS, ΑΝΕΜΩΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, MYIKONA, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΨΩΜΑΔΑΚΗ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΝΙΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS