Ο Μάριος είναι ένας έφηβος που δεν κρύβει την αγάπη του για τον αθλητισμό. Για περισσότερα από 7 χρόνια, ασχολούταν με το Tae Kwon Do, λίγο όμως πριν αποκτήσει την κόκκινη ζώνη ολοκληρωτικά, το ποδόσφαιρο κέρδισε την καρδιά του. Πλέον έχει ενταχθεί σε ποδοσφαιρική ομάδα και είναι ιδιαίτερα συνεπής στις προπονήσεις του που τον γεμίζουν ενέργεια. Όταν ο Μάριος εκμυστηρεύτηκε στη νεράιδα την ευχή του, ήμασταν σίγουροι πως θα αφορούσε τη στρογγυλή θεά και την αγαπημένη του ομάδα τη Liverpool. Και δεν πέσαμε έξω, καθώς αυτό που ευχήθηκε ο Μάριος ήταν να παρακολουθήσει έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας στο γήπεδο της έδρας της.

Η μεγαλύτερη επιθυμία του εκπληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην έδρα της Liverpool FC, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Μάριος ταξίδεψε για το Anfield για να παρακολουθήσει τον αγώνα Liverpool – Arsenal. Οι θέσεις τους φυσικά ήταν VIP και, μάλιστα,  δίπλα στον αγωνιστικό χώρο. Ένιωθαν τον παλμό του αγώνα και είχαν τη χαρά να δουν από πολύ κοντά κάποιους από τους παίκτες και να πανηγυρίσουν τα γκολ.

Η εκπλήρωση της ευχής έδωσε δύναμη τόσο στον γενναίο μαχητή μας όσο και την οικογένειά του. Τα λόγια του μπαμπά του θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας:  «Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Θέλουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να σας δώσουμε μία τεράστια αγκαλιά για όλα όσα κάνατε και οργανώσατε. Ήταν μία εμπειρία που δύσκολα θα μπορούσαμε εμείς να προσφέρουμε στο παιδί. Σας ευχαριστούμε!».

θερμά τη La Vie en Rose και τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!