Ο Μάριος είναι ένα ενθουσιώδες και ομιλητικό 5χρονο αγόρι. Ο ενθουσιασμός και η ζωηράδα του μας τράβηξαν την προσοχή. Όταν συνάντησε για πρώτη φορά τη νεράιδά του, άρχισε να της εξιστορεί ασταμάτητα όλα όσα ήθελε να ευχηθεί. Ανέφερε πολλά, μία ευχή όμως ξεχώρισε. Η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να γεμίσει ο χώρος με παιχνίδια από στρατιώτες και πειρατές LEGO και PLAYMOBIL! Αυτό που επιθυμούσε ακόμα πιο πολύ ήταν τα παιχνίδια αυτά να παραδοθούν από τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα με τις υπερφυσικές δυνάμεις, την απίστευτη ταχύτητα, που αψηφά τη βαρύτητα. Η ιδανική ημέρα για την εκπλήρωση της ευχής του θα περιλάμβανε οπωσδήποτε τον σούπερ ήρωα που θαυμάζει τόσο πολύ.

Μία ημέρα, λοιπόν, που ο Μάριος γυρνούσε από το σχολείο, χτύπησε το κουδούνι και στην πόρτα ήταν δύο νεράιδες. Ο μικρός μας φίλος κατάλαβε ότι η ήταν η ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του και ενθουσιάστηκε. Το κουδούνι χτύπησε ξανά και έτρεξε όλο λαχτάρα να ανοίξει. Μόλις αντίκρισε τρεις φίλους του, ξετρελάθηκε! Αν και περίμενε να εμφανιστεί ο ξεχωριστός καλεσμένος του, δεν έχασε το κέφι του στιγμή και άρχισε να μας λέει ιστορίες για την καθημερινότητά του, την προσευχή που λένε στο σχολείο και φυσικά, για το αστεράκι που του χάρισε η νεράιδά του, τον Φωτεινούλη. Το κουδούνι χτύπησε ξανά, ο Μάριος άνοιξε την πόρτα και σαν να ακούσαμε την καρδιά του να χτυπάει δυνατά. Ο αγαπημένος του σούπερ ήρωας ήταν εκεί μαζί του, για να παίξουν και να διασκεδάσουν! Ο Μάριος μιλούσε ακατάπαυστα από τη χαρά του. Ο σούπερ ήρωας βοήθησε τον Μάριο να ανοίξει τα δώρα του, ενώ του εξιστορούσε όλες τις μυστικές αποστολές και τις σούπερ δυνάμεις του και εκείνος τον άκουγε με προσοχή.

Όταν η ημέρα πλησίαζε στο τέλος, ο Μάριος περνούσε τόσο υπέροχα, που δεν ήθελε να αφήσει ούτε τις νεράιδες ούτε τον σούπερ ήρωα να φύγουν. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή και όμορφη, και ήθελε να κρατήσει λίγο ακόμα. Όμως ο νεραϊδόκοσμος περίμενε τις νεράιδες να επιστρέψουν και ο κόσμος χρειαζόταν τον σούπερ ήρωα σε ετοιμότητα για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Τότε ο Μάριος τούς επέτρεψε να γυρίσουν, ευχαριστώντας τους για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και κρατώντας για πάντα ζωντανή την ανάμνηση της εκπλήρωσης στο μυαλό και στην καρδούλα του.

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Αγαπίδου, Σοφία Αμπατζίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Μογλενίδης Χρήστος, Λάσπας Δημήτρης, Photolazos 3.0, Γεωργίου Νίκος, PLAYMOBIL HELLAS, HELLASPHONE Ι.Κ.Ε., Linardakis Cargo, Βάγιας ΙΚΕ Μεταφορική, Myikona, HOLLYFOOD ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ – ΚΑΦΕ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!