Η εταιρεία Μασούτης ενσωματώνοντας στις επιχειρησιακές τις δράσεις ένα πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τάσσεται με συνέπεια και σεβασμό στο πλάι ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Η ευχή μας για τα φετινά Χριστούγεννα έχει  όνομα. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας έδωσε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ευχηθήκαμε για τον τελευταίο μήνα του χρόνου. Αγάπη, αλληλεγγύη και το χαμόγελο των μικρών μας φίλων.

Η εταιρεία μεγαλώνει, εξελίσσεται, προσαρμόζεται, σύμφωνα με τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής. Αναλλοίωτες όμως, παραμένουν, οι εταιρικές αξίες με τις οποίες πορευόμαστε σε κάθε «μας» βήμα.

Η βιωσιμότητα και οι πράξεις Εταιρικής Υπευθυνότητας είναι αδιαμφισβήτητο κομμάτι της της φιλοσοφίας της Μασούτης.  Δύο έννοιες οι οποίες αποτελούν πηγή έμπνευσης για νέες δράσεις που θα μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στον Άνθρωπο και την Κοινωνία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Μια δράση για την οποία είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, περιλαμβάνει ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι και πολλή αγάπη.

Από 10 έως 17 Δεκεμβρίου οι πελάτες που θα συμπληρώνουν αγορές από 50€ και άνω θα λαμβάνουν από εμάς δώρο ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που θα  συμβάλλει στο να δώσουμε δύναμη σε πολλά παιδιά ευχής. Όλοι μαζί βοηθάμε στην εκπλήρωση ευχών παιδιών, υποστηρίζοντας το έργο ενός οργανισμού που μπορεί να αλλάξει τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Ένα ξεχωριστό δώρο στα παιδιά, που θα δώσει δύναμη στις ευχές τους. Το στολίδι  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) φέτος τις γιορτές θα κοσμεί πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα, για να θυμίζει σε όλους πως ένα παιδί λάμπει σήμερα από χαρά.

Μασούτης, Εδώ για ‘σένα, Εδώ για κάθε οικογένεια.