Ο Μαχίρ είναι ένα ντροπαλό παιδί, που δυσκολεύεται να εκφραστεί και δεν κάνει εύκολα φίλους. Λόγω της ασθένειάς του, αναγκάζεται να μένει μαζί με τους γονείς του στον ξενώνα, μακριά από τους φίλους και τους συγγενείς του. Όταν μας είπε ότι δεν έχει κάποιο φίλο του να καλέσει την ημέρα της ευχής του, η νεράιδα συνειδητοποίησε πόσο μεγάλη ήταν η ανάγκη του Μαχίρ να περάσει όμορφα παρέα με άλλα παιδιά και να κάνει νέους φίλους.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε ότι εκτός από το Playstation 5 με την τιμονιέρα, που ήταν η ευχή του Μαχίρ, ώστε να περνάει ευχάριστα τις ώρες του μακριά από το σπίτι του, θα του πρόσφερε και κάτι πολύ πιο σημαντικό: φίλους! Νεράιδες και ξωτικά ετοίμασαν μία υπέροχη μικρή γιορτή στον ξενώνα, με τους πιο VIP καλεσμένους: τα υπόλοιπα παιδιά που διαμένουν εκεί και αισθάνονται όπως και ο Μαχίρ μας, μακριά από τα σπίτια τους και πολεμώντας την ασθένειά τους.

Δώρα, παιχνίδια, φαγητό και πολλές γνωριμίες περίμεναν τον Μαχίρ εκείνη την ημέρα! Μία γλυκιά ανιματέρ φρόντισε για τη διασκέδασή τους και ο φίλος μας, παρόλο που είναι ένα κλειστό παιδί και μολονότι ήταν φανερά ταλαιπωρημένος από τις θεραπείες, δεν σταματούσε να χαμογελάει και να χειροκροτεί! Οι νεράιδες, μάλιστα, είχαν φροντίσει για δωράκια για όλα τα παιδιά, ακόμα και για εκείνα που έλειπαν γιατί έπρεπε να είναι στο νοσοκομείο… σε εκείνα τα παιδιά θα έδινε τα δώρα ο Μαχίρ, μόλις επέστρεφαν, κι έτσι θα είχε την ευκαιρία να τα γνωρίσει και να γίνουν φίλοι. Όλα τα είχε σκεφτεί η νεράιδα του!

Φυσικά, η αποκάλυψη της πολυπόθητης κονσόλας ήταν το καλύτερο επιστέγασμα αυτής της όμορφης μέρας! Ο Μαχίρ μπόρεσε όχι μόνο να αποκτήσει το Playstation που ονειρευόταν, αλλά και να κάνει νέους φίλους και το πιο σημαντικό: να δώσει χαρά σε όλα τα παιδιά στον ξενώνα, που τόσο το έχουν ανάγκη…

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Θεοδώρα Παχατουρίδου, Ιωάννα Σταμπουλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: CATERING ΧΟΥΤΟΣ, SECRETLAB, YUPI YAYA, ΓΛΥΚΟ ΨΩΜΙ, CRAFTBOX, MYIKONA, LINARDAKIS CARGO

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: REDLOOP CREATIVE AGENCY