Η Μελίνα από πολύ μικρή ηλικία λατρεύει τα άλογα και στο μέλλον θα ήθελε να αγωνίζεται στην ομάδα της ιππασίας. Δεν της είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία να έρθει τόσο κοντά με αυτά τα πανέμορφα ζώα, οπότε η ευχή της δεν θα μπορούσε να μη σχετίζεται με αυτά. Να κάνει μαθήματα ιππασίας είναι η βαθύτερη επιθυμία της και η νεράιδα της έβαλε τα δυνατά της για να τη συναρπάσει.

Το ταξίδι της ευχής της ξεκίνησε με την επιλογή των απαραίτητων ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ για ιππασία. Έτσι, πανέτοιμη, πήγε στον ειδικό χώρο και ξεκίνησε τα μαθήματα. Με το άλογό της έδεσαν αμέσως! Σαν να ήταν για χρόνια μαζί, κάλπασαν προς ένα πιο χαρούμενο και πιο αισιόδοξο αύριο.

Αλλά το ταξίδι της ευχής της συνεχιζόταν και, χωρίς να έχει ιδέα, η Μελίνα βρέθηκε με την οικογένειά της στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, όπου πραγματοποιούνταν οι Βαλκανικοί Αγώνες Ιππασίας. Ενθουσιασμένη, παρακολούθησε τους αγώνες και, ως τιμώμενο πρόσωπο, έκανε στο τέλος την απονομή των επάθλων στους νικητές! Η καλύτερη στιγμή της ημέρας όμως ήταν όταν πήγε στους στάβλους, μετά τους αγώνες, και χάιδεψε τα άλογα που τόσο αγαπάει.

Η Μελίνα, εντυπωσιάστηκε πάρα πολύ από όλη αυτή την εμπειρία και αυτοί οι αγώνες, είναι η αρχή των δικών της προσπαθειών, ώστε κάποια στιγμή να θριαμβεύσει και να πάρει κι η ίδια βραβείο στον ίδιο αυτόν χώρο. Κι εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει, μια και έχει μάθει να αγωνίζεται και να κερδίζει!

θερμά τη La Vie en Rose και τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Μπόρις Άντσεβ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: EquiSport, Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, Passarella, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions