Η ευχή που ακολουθεί ταξίδεψε πολύ μακριά για να εκπληρωθεί! Η βαθύτερη ευχή της Μελίνας ήταν να επισκεφθεί το χωρίο του Αι Βασίλη, εκεί που, εν μέσω Χριστουγέννων, όλα μπορούν να συμβούν! Το Ροβανιέμι είναι απόλυτα ταυτισμένο με τα Χριστούγεννα και τα φανταστικά συναισθήματα που αυτά γεννούν! Έτσι, με μεγάλη λαχτάρα, οι γονείς και τα αδέρφια της ταξίδεψαν στη Φιλανδία, για να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο πιο διάσημο χωρίο του Αι Βασίλη.

Η επίσκεψη στο χωρίο την άφησε άφωνη! Τα πάντα ήταν χιονισμένα, με λαμπάκια παντού! Κάθε είδους εστιατόρια, καφέ και άπειρες δραστηριότητες για να διασκεδάσει με τα αδέρφια της έμελλε να κάνουν τις ημέρες του ταξιδιού ονειρικές! Είδε από κοντά τον Αι Βασίλη και τα ξωτικά, κάτι που περίμενε τόσο καιρό, αφού προς το παρόν μόνο τα άτακτα ξωτικά των νεραϊδών είχε γνωρίσει. Μάλιστα, ο Άγιος Βασίλης τους εξέπληξε και λίγο. Μόλις έβγαλαν φωτογραφία μαζί του, έκαναν να σηκωθούν και ακούν από δίπλα «Καλά Χριστούγεννα»! Ναι, ο Άγιος Βασίλης που ζει στη Φινλανδία είχε μιλήσει ελληνικά!

Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο περιπέτεια. Επισκέφθηκε το Αρκτικό ζωολογικό κήπο και είδε από κοντά ταράνδους και πολικές αρκούδες και άλλα είδη ζώων που ζουν στο αρκτικό περιβάλλον. Η βόλτα στον ζωολογικό κήπο ήταν ατελείωτη, αλλά δεν την κούρασε. Αντιθέτως, αύξανε την προσμονή της για την επόμενη εμπειρία. Το «σαφάρι» στο χιόνι με το snowmobile ήταν από τα πιο διασκεδαστικά στιγμιότυπά, αλλά η αγαπημένη στιγμή της Μελίνας ήταν η βόλτα που έκανε με έλκηθρο που το οδηγούσαν σκυλιά χάσκι! Η βόλτα με το έλκηθρο ήταν πρωτόγνωρη για εκείνη και το χιονισμένο τοπίο την ταξίδεψε!

Το χαμόγελο της Μελίνας ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, καθώς αυτό που έζησαν όλοι μαζί ήταν ένα όνειρο ζωής! Τι πιο όμορφο, όταν την ευτυχία τη μοιράζεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο! Η εμπειρία αυτή θα τους ακολουθεί για πάντα!

θερμά την L’Oréal Hellas για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: NORDIX

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!