Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο στρατιωτικό τζιπ– Μιχάλης, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ο Μιχάλης είναι μικρός στην ηλικία, αλλά μεγάλος στην καρδιά. Χρειάστηκε να δώσει μεγάλη μάχη. Πάλεψε σκληρά  με «δράκους» και βελόνες για τη ζωή του και τα κατάφερε.

Δε ζητάει πολλά, ξέρει να παλεύει και να κερδίζει. Το μόνο που του έλειπε ήταν ένα ηλεκτροκίνητο στρατιωτικό τζιπ για να μπορεί να σώζει τους καλούς και να εξολοθρεύει τους «αντιπάλους» του.

Το σκηνικό  πολέμου που ετοιμάσαμε για εκείνον είχε ως εξής: Οι καλοί στη μια πλευρά  και οι κακοί στην απέναντι ακριβώς. Στη μέση η καλή του νεράιδα, εκείνο  το «μαγικό» πλάσμα που θα τον βοηθούσε να εκπληρωθεί η ευχή του. ‘Έψαχνε γεμάτος αγωνία να την εντοπίσει, αλλά οι «κακοί» για άλλη μια φορά προσπάθησαν να τον δυσκολέψουν παίρνοντας το «καλό» μακριά του. Με επιμονή και πείσμα κέρδισε πίσω την καλή του σύμμαχο. Κατάφερε με τη θέληση του και την ομάδα του να την εντοπίσει και επιτέλους να  την απελευθερώσει.

Εκείνη ήρθε γρήγορα  κοντά του και ξαφνικά όλα έγιναν γοργά και μαγικά . Το τζιπ  που τόσο λαχταρούσε αποκαλύφθηκε και εκείνος ήταν πια ατρόμητος.

Ήξερε καλά τον τρόπο , το ίδιο είχε κάνει και όταν εμφανίστηκε η λευχαιμία. Αυτό έκανε και τώρα. Έμαθε να παλεύει με πίστη και δύναμη. Έμαθε να μη φοβάται. Είναι μόνο έξι και μας έδωσε ένα τεράστιο μάθημα ζωής και ελπίδας.

Αν μας ρωτάτε τι μας έμαθε ο ήρωας μας,  μπορούμε να σας πούμε ένα πράγμα: Οι μάχες που δίνεις μεγαλώνουν τη «δύναμη σου». Με ψυχική δύναμη και αγάπη, όσο δύσκολη και αν είναι η μάχη, μπορείς να κάνεις θαύματα!

το ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ για την υιοθεσία της ευχής

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές μας: Χρυσούλα Σπανού, Φώτης Μελαμπιώτης, Πελαγία Γιαλαμά, Ρένα Σαμόλη, Άντζελα Χαριστάκη, Λιάκου Αναστασία

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς σε είδος: ELVO (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), ΣΕΑΠ Ηρακλείου, Heraklion Airsoft Club, Αμανάκη Μαρία, Olive Green Hotel, AVIS, Minoas Production, Catering Αεράκης, Make A Wish Cookie, AS Company

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2019 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS).