Το όνειρο της Μ. ήταν να ταξιδέψει στη Ρόδο. Πολλοί ήταν οι λόγοι που ήθελε να κάνει αυτό το ταξίδι, όπως ανέφερε στη νεράιδα. Δεν είχε ξανά ταξιδέψει ποτέ, θα έμπαινε για πρώτη φορά μέσα σε αεροπλάνο και ο ενθουσιασμός της ήταν τεράστιος. Ο πιο σημαντικός λόγος, όμως, που επέλεξε το συγκεκριμένο νησί, ήταν επειδή εκεί σπουδάζει ο μεγάλης της αδερφός και ήθελε πολύ να τον δει, αλλά να δει και το μέρος όπου ζει.

Παρέα με τη νεράιδά της, οργάνωσαν όλες τις δραστηριότητες και τα μέρη που θα επισκεπτόταν κι έτσι σιγά-σιγά προετοιμαζόταν για το ταξίδι της. Όταν ο καιρός πλησίαζε και η ανυπομονησία της κορυφωνόταν, η νεράιδα τής έστειλε όλα τα απαραίτητα για το ταξίδι: μία μεγάλη τσάντα θαλάσσης με αντιηλιακά, παιχνίδια παραλίας, φουσκωτά και άλλα πολλά,  ώστε να μην της λείψει τίποτα και να ζήσει τις καλύτερες διακοπές.

Στη Ρόδο, η Μ. και η οικογένειά της, είδαν πολλά μέρη, κολύμπησαν στις όμορφες παραλίες, αλλά αυτά που την εντυπωσίασαν περισσότερο ήταν το κάστρο των ιπποτών και το ενυδρείο. Στο ενυδρείο, μάλιστα, ενθουσιάστηκε με το πόσο συνδεδεμένα ήταν τα θαλάσσια είδη με τους ανθρώπους του ενυδρείου και της έκανε εντύπωση ένα χταπόδι που έκανε «κόλπα» και τον ξεναγό τους. Στο τέλος της ξενάγησης, της έκαναν δώρο και μια μπλούζα την οποία έχει μαζί της και θυμάται τις όμορφες στιγμές. Αλλά και η επίσκεψη στη Λίνδο την ενθουσίασε ιδιαίτερα. Περπάτησαν στο γραφικό χωριό, έκαναν μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά και γευμάτισαν σε ένα φανταστικό εστιατόριο με θέα όλη τη θάλασσα, που τους είχε κανονίσει η νεράιδα.

Όταν επέστρεψε η Μ., μας διηγήθηκε με ενθουσιασμό όλες τις εμπειρίες που έζησε, χαρακτήρισε το ταξίδι της «μαγευτικό» και μας είπε ότι θα το θυμάται για πάντα! Και το πιο σημαντικό για εκείνη ήταν ότι είδε ξανά τον αδερφό της μετά από πολύ καιρό!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS Group of Companies και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, Avis, Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου, Argo Seafood Restaurant, MyIkona