Η Μ. είναι ένα πρόσχαρο, γλυκό κορίτσι, με μία μεγάλη επιθυμία: να περνάνε οι ώρες της πιο ευχάριστα. Όταν, λοιπόν, συνάντησε τις νεράιδες, η ευχή της ήταν να αποκτήσει μία smart τηλεόραση, ώστε να μην χάνει ούτε επεισόδιο από τις αγαπημένες της παιδικές εκπομπές. Ήθελε να την έχει στο δωμάτιό της, για να μπορεί να απομονώνεται, αλλά και να μπορεί να της κρατάει συντροφιά τα βράδια.

Μία απλή ευχή, αλλά τόσο σημαντική, για ένα παιδί που περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι! Η τηλεόραση αυτή θα ήταν η δική της διέξοδος από την καθημερινότητα, με προορισμό τη φαντασία και τα όνειρα. Και δεν θα ήμασταν νεράιδες, βέβαια, αν το μόνο που κάναμε ήταν να της παραδώσουμε απλώς μία τηλεόραση.

Κατανοώντας την ανάγκη της Μ. να έχει τον δικό της «χώρο προβολής», ετοίμασαν για εκείνη μία μικρή γωνιά στο δωμάτιο, που μοιράζεται με τον αδερφό της, με δύο άνετα πουφ και ένα μικρό χαλάκι. Έτσι, θα μπορούσαν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους προγράμματα με μία αίσθηση κινηματογράφου. Και για μία πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, μία μηχανή ποπ κορν τοποθετήθηκε εκεί, για να απολαμβάνουν το χειροποίητο σνακ όποτε το επιθυμούν. Οι νεράιδες είχαν φροντίσει να πάρουν και όλες τις αγαπημένες της λιχουδιές, για να γιορτάσουν εκείνη την ημέρα.

Μόλις η Μ. αντίκρισε αυτή τη δική της γωνιά, έλαμψε από χαρά! Πήρε αμέσως το τηλεκοντρόλ και άρχισε να εξερευνά όλες τις δυνατότητες. Η Μ. πίστεψε στις νεράιδες και, πλέον, θα μπορεί να παρακολουθεί τα παιδικά προγράμματα, που της αρέσουν, και να ονειρεύεται παρέα με τους αγαπημένους της ήρωες.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου, Μαρία Τοκαμάνη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, POOFOMANIA, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, MAIK PRODUCTIONS, ΝΕΝΤΙΜ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, XALIA.COM, PIZZAFAN, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MYIKONA, INFINITY