Ο Μ. αγαπάει με πάθος το ποδόσφαιρο! Παίζει και ο ίδιος σε ομάδα, από όταν ήταν 5 ετών. Προσγειωμένος και πειθαρχημένος, ξέρει ότι χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να καταφέρει να γίνει ποδοσφαιριστής, όπως ονειρεύεται. Η ευχή του, επομένως, δεν θα μπορούσε να σχετίζεται με τίποτα διαφορετικό. Η μεγαλύτερη επιθυμία του Μ., όπως μας την εξέφρασε κατόπιν ώριμης σκέψεως, ήταν να παρακολουθήσει έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, της Liverpool FC και ιδανικά θα ήθελε να είναι στην έδρα της.

Έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι της ευχής του. Καλύτερα όμως να αφήσουμε τα λόγια της οικογένειας να περιγράψουν την εμπειρία τους:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εκπλήρωση της ευχής του Μ.! Σε όλους εσάς, που δίνετε χαρά κι ελπίδα σε κάθε παιδί, εύχομαι να είστε πάντα καλά και πάντα δυνατοί να συνεχίζετε! Θα ήθελα να σας περιγράψω την εμπειρία μας σαν να ήσασταν κ εσείς μαζί μας.

Μαγευτική περιοχή, υπέροχο το ξενοδοχείο, απολαύσαμε την κάθε στιγμή! Περπατήσαμε, ψωνίσαμε, φάγαμε και μείναμε έκπληκτοι από τη ζωή της πόλης!

Φανταστικό το γήπεδο και όλο το κλίμα την ημέρα του αγώνα! Σοκαριστήκαμε όλοι από το πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν οι Άγγλοι τα παιχνίδια τους! Μια ημέρα γιορτής και χαράς!

Η επιστροφή μας ήταν κι αυτή μία έκπληξη, καθώς μείναμε άφωνοι από την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση των αεροπορικών εταιριών.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά ότι η εμπειρία μας ήταν φανταστική, η οργάνωση ήταν τέλεια και να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά! Είμαι πολύ συγκινημένη με όλα όσα κάνατε για εμάς, που είμαστε άγνωστοι σας, που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω. Η εμπειρία αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Μ., αυτό είναι το μόνο σίγουρο»

θερμά τη La Vie en Rose και τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!